logo
17 February 2012

Battle of the outfits – Sneakers

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

In deze Battle of the outfits mijn minst favoriete paar schoenen: sneakers. Hoewel ik ze op straat vaak te gek vind staan bij meisjes, blijf ik ze bij mezelf te lomp en te sportief vinden. Als ik naar beneden kijk, dan klopt er gewoon iets niet. Toch draag ik ze zo nu en dan. Om weer even uit mijn comfort zone te treden en mensen uit te blijven dagen ze toch te verwerken in een outfit waar ik happy van word.

Eerlijk is eerlijk: zo nu en dan is heel weinig. Deze eerste twee foto’s zijn van vorig jaar februari, omdat ik toen net mijn tatoeage had laten zetten en geen hakken kon dragen, en de laatste outfit zullen de meesten van jullie zich nog wel herinneren: die was van december. Ertussenin hebben mijn glitter (dat dan weer wel!) Nikies rustig in de kast staan wachten tot ik weer eens nieuwe sneaker inspiratie uit. Eén is zeker: de volgende keer dat ik ze aantrek zullen er geen tien maanden voorbij zijn gegaan. Daar zijn ze dan weer net iets te leuk voor.

Als je het mij vraagt, wint zeker de eerste look. Die broek met deze sneakers vind ik gewoon echt een perfecte combinatie, ook al kan ik mijn vingers er niet opleggen waarom. Deze outfit is gewoon lekker nonchalant, terwijl het mij eigenlijk nooit lukt om een nonchalante outfit te maken. Bij de tweede outfit vind ik te veel te zien: het oogt rommelig. De derde outfit vind ik bij nader inzien toch te grijs voor mijn persoonlijke smaak. En oh ja: door het licht verschilt de kleur van de sneakers op de foto’s, maar de kleur op foto één komt het dichtste bij.

Reageren maar! Wint sneaker look 1, 2 of 3 wat jou betreft?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Nike sneakers.

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties