logo
5 February 2012

Bits & pieces of my life

Gepost in persoonlijk
In Bits & pieces of my life neem ik foto’s uit één week van mijn leven en plaats deze bij elkaar. Je kunt van alles verwachten; van alles wat mijn leven de afgelopen week heeft gepasseerd.

Het is alweer een paar weken geleden (de eerste week van het jaar namelijk) dat ik jullie een inkijkje gaf in mijn leven, dus tijd voor een nieuwe Bits & pieces of my life. De afgelopen week was een heftige week op persoonlijk vlak, dus ik heb geprobeerd het rustig aan te doen. Gelukkig waren er een aantal dingen om me op te vrolijken! Kijk gauw mee naar de foto’s die ik verzameld heb.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Afgelopen zondag was ik bij mijn tweede Amsterdam Fashionweek. De vorige editie ging ik nog bijna over mijn nek van alle indrukken, deze keer wist ik al wat beter hoe het in zijn werk ging. Toch blijft het heel bijzonder: je naam op die envelop, tussen je favorite soapsterren lopen…

Photobucket
De laarsjes die ik droeg naar Fashionweek zagen er na het tochtje Amsterdam zo uit. Het vervelende van mooie schoenen is dat ze vaak alleen maar minder mooi worden met dragen. Tijd voor de schoenmaker!

Photobucket
Een date met mijn vriendje in de stad, waar we een high tea namen van de Hema. Ik het fruit, hij de suikerbommen. Tja, verschil moet er zijn.

Photobucket
Vorige week overleed mijn lieve konijn Baas. Hij was woensdagavond plotseling erg ziek, maar hield het langer vol dan we verwachten. Daarom lieten we hem een dag later inslapen bij de dierenarts. Ik heb nog nooit een dier in laten slapen en Baas was me – het is een konijn, maar toch- heel dierbaar, dus dat was niet leuk. Het kaartje dat we kregen van de dierenkliniek deze week deed me goed.

Photobucket
Nog een kaartje! Deze keer afkomstig van mijn tante die fashionisaparty.com feliciteerde met haar derde verjaardag. Lief!

Photobucket
Heel simpel, maar toch ben ik altijd fan van de etalages van H&M. Hoewel die van de Zara vaak gestyleerder zijn, trekt H&M mij gewoon meer. Niet alleen qua etalages trouwens.

Photobucket
Ik had een lunchdate in Amsterdam met iemand met een roze koptelefoon. Dan kan er nog weinig misgaan, toch?

Photobucket
Photobucket
Met elke mijlpaal die mijn blog bereikt ben ik enthousiaster! Deze week waren het de 800 Bloglovin volgers, 400 Facebook fans en 1450 Twitter volgers. You are the best!

Photobucket
Photobucket
Ik weet het zeker: neon wordt dé trend voor zomer 2012. Na een rondje ‘je moet toch up-to-date blijven’ door de stad spotte ik bij New Yorker, H&M én We heel veel neon. New Yorker sprong er echt uit voor mij, met hun basic neon blousjes en truien (veel feller in het echt dan op de foto’s). Helemaal leuk! Ilanka van fashion-nerdic.com spotte ik al in de roze neon blouse die je op de eerste foto ziet.

Photobucket
Ik maakte foto’s voor een nieuwe editie van De rollen omgedraaid. Wie dit is en het eindresultaat zie je hier binnenkort!

Photobucket
Wat huis-tuin-en-keuken boodschapjes en klusjes doen in wereldstad Zevenaar. In de auto onderweg genoten van het sneeuwrijke uitzicht.

Photobucket
Tijd voor een raadseltje! Ra, ra, ra: wat is dit? Het antwoord zullen jullie binnenkort hier tegenkomen. Voor nu kan ik zeggen…

Photobucket
…dat het niet gaat om een konijn! Maar deze foto natuurlijk wel! Mag ik jullie voorstellen aan Big en Betsy? Zeker het hoogtepunt van mijn week was de komst van deze twee schatjes. Ze zijn dikke vriendinnetjes en ik ben helemaal blij dat ik weer drie konijnen heb, zoals ik ooit had. Zie hoe goed ik ze al poseren heb geleerd?

Photobucket
Tot slot een kiekje van Annigjen en mij. We waren gisteren in Apeldoorn, en wat we daar waren doen laat ik óók nog even een mysterie. Binnenkort zul je het lezen!

Hoe was jouw week? Herken je iets? En heb je een favoriete foto?

Foto’s door verschillende mensen voor fashionisaparty.com.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties