logo
9 February 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waar vind.

Daar zijn ze weer: nieuwe blogpost tips! Van alles wat: een haar tutorial, opnieuw een DIY(Do it yourself)-tip van DIY-koningin Ivania (Love Aesthetics), en een scheutje zelf promotie omdat ik zo trots ben op mijn nieuwefeature! Ze zijn met liefde en zorg uitgezocht, maar als je iets mist/op zoek bent naar bepaalde inspiratie/aanvullingen hebt, zijn ze van harte welkom in de comments of via mail.

Tip! De nieuwe ‘H&M Fashion Against Aids’ collectie.
Photobucket
De nieuwe H&M Fashion Against Aids collectie is weer helemaal leuk, en ik ben blij dat deze ook dit jaar weer terugkeert. Aankopen waarbij je én een steentje bijdraagt aan het goede, én aan je eigen garderobe natuurlijk. Zoals andere jaren ook vaak het geval was, is de collectie lekker jong, festival chic, bohemian en vooral ook kleurrijk. Deze bril is zeker mijn favoriet, maar scroll even door even door alle item foto’s heen!

Tip! DIY ‘Cracked denim’ video.
Photobucket
Ivania flikt het weer: een geniale DIY-tutorial, maar dit keer op video. Zoals alles op haar blog, past ook deze video helemaal binnen haar minimalistische, maar zeer professionele ‘concept’. Ik ben jaloers op haar film skills én creatieve manier van denken, hoewel de cracked denim jeans helemaal niet echt iets voor mij is.

Tip! ‘Fashion blog of the week’.
Photobucket
Sorry, deze tip bevat wat vuile zelfpromotie. Voor degenen die me volgen op Twitter en/of Facebook: je hebt het misschien al gezien. Deze week ben ik Fashion blog of the week op Follow Fashion. Altijd erg leuk, als fashionisaparty.com op zo’n manier in de belangstelling staat!

Tip! Budget sneaker sleehakken.
Photobucket
Een paar maanden geleden waren ze nog alleen weg gelegd voor de echt hippe, vooroplopende bloggers, maar it’s no more: de Isabel Marrant(-like) sneakers met ‘ingebouwde’ sleekhak zie ik steeds meer in het straatbeeld opkomen. Ik ben zelf geen fan van de sneaker, maar eigenlijk wél van deze H&M knock-off – ik heb nou eenmaal een zwak voor compleet witte sneakers. Met hun €29,95 in ieder geval ook een stuk aantrekkelijker geprijsd – daarom waarschijnlijk ookal helemaal uitverkocht.

Tip! Ombre, pastel haar voor één dag.
Photobucket
Wil je de ombre trend proberen, en helemaal hip zijn door deze te combineren met pastel kleuren – die je komend seizoen weer veel gaat zien? Maar vind je verf wat rigoureus? Deze haar tutorial van May lijkt me het beste alternatief.

Tip! Oh land – Sun of a gun.
Photobucket
Dit nummer is eigenlijk helemaal niet mijn muzieksmaak (ik ben meer van de R&B en Hip-hop, maar daarnaast ook een hele hoop andere stijlen), maar ik vond de stijl wel erg vernieuwend, en kon me voorstellen dat dit nummer wel erg lekker wegluistert op een lazy Sunday morning.

Tip! Zara’s Isabel Marrant ‘knock-off’.
Photobucket
Dit is niet de eerste keer dat Zara ‘geïnspireerd’ is door Isabel Marrant – we zien veel Marrant stijl terug in de Zara winkels. Ik ben geen grote Marrant fan (vind de fringe boots wel erg gaaf), maar deze ketting vind ik wel erg stijlvol. Chic, maar toch ook weer casual, en ook voor dit item geldt natuurlijk dat hij veel aantrekkelijker geprijsd is dan de real deal.

Voor dagelijks meer tips, nieuwtjes, en leuke links: volg me op Facebook!

Beleef jij nog steeds plezier aan de blogpost tips? En welke was dit keer je favoriet?

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties