logo
17 February 2012

De leukste reacties – Februari

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

Nadat er toch wel een hele hoop positieve reacties kwamen in de eerste editie van De leukste reacties, heb ik besloten er een maandelijkse rubriek van te maken. Gewoon omdat er vaak genoeg reacties voorbij komen waar ik zo blij mee, dat ik ze graag wil delen. Of, in een ander geval, zo grappig/interessant/verrassend en/of hilarisch dat ik ze jullie gewoon niet wil onthouden. Daarnaast maak ik van deze maandelijkse gelegenheid gebruik om te zeggen ‘dankjulliewel’, voor al die leuke reacties. Want niets is zo fijn als na een geschreven post weten hoe deze is aangekomen. Of dat nou positief is of negatief, jullie feedback betekent vast en zeker veel meer voor mij dan jullie denken.

Jullie zien hieronder steeds een titel (met link) van een blogpost ergens tussen één en zestien februari. Daaronder staan de bijbehorende reacties die ik er voor jullie heb uitgepikt. Spreekt verder voor zich lijkt mij: lezen maar!


Personal shopping – Apeldoorn met Annigjen

Photobucket
Sowieso vind ik het geweldig om complimenten te krijgen over mijn kleurgevoel, omdat kleur heel belangrijk is voor mij. Nog mooier is het dat ik via dit blog andere mensen hier ook wat kennis en inspiratie van kan meegeven. Geloof me: als jullie enthousiast worden van mijn blog, zit ik hier achter mijn laptop nog héél veel enthousiaster te zijn.

Photobucket
Mijn reactie heeft hier al genoeg gezegd: voor alle mensen die heel veel tot alleen maar zwart dragen, als kleur-liefhebber zal ik je zeker niet diskwalificeren. Doe het echter niet uit veiligheid of uit angst, en vraag je af of het écht is wat je mooi vindt. Indien ja: prima, indien nee: doe langzaam maar zeker een kleurrijk stapje om een stijl/kleur te vinden die wél bij je past, zonder dat je je er ongemakkelijk in voelt.


Outfit – Mijn Uggs variant

Photobucket
Heel veel waardering heb ik ervoor als mensen eerlijk durven zeggen dat mijn stijl niet hun stijl is, of dat ze mijn stijl gewoon helemaal niet mooi vinden, maar dat ze toch geïnspireerd worden door de manier waarop ik met kleding omga. Dat is zeker ook de bedoeling: mijn stijl is hier op mijn blog slechts een middel om jullie te inspireren.


Sacha Online Shop – Mijn favorieten

Photobucket
Ik ben ook niet alwetend, dus heel erg fijn als jullie meedenken en helpen in de reacties. Mandy kwam hier even bevestigen (wat ik niet wist) dat Jeffrey Campbell sinds kort niet alleen in de online shop, maar ook in de winkels van Sacha wordt verkocht.


De rollen omgedraaid – Ruben

Photobucket
Hoewel het grootste gedeelte natuurlijk wel op mijn schouders rust, vind ik het zeker belangrijk om te laten zien dat er een kleine ‘crew’ aan fotografen aan dit blog meewerkt, die vast en zeker meer met dit blog te maken hebben dan jullie denken. Bloggen is voor mij een levensstijl; niet altijd makkelijk voor de omgeving.


Outfit – Slang- en panterprint

Photobucket
Ik heb er heel veel steun aan dat jullie met mij meeleven als het soms wat minder gaat, zoals de afgelopen tijd gelukkig het geval is geweest met mijn huid. Als de ergste ‘hype’ voorbij is hoor je er vaak nog weinig mensen over, dus ik ben blij dat ik nog regelmatig belangstelling en opmerkingen over mijn huid krijg. Voor alle geïnteresseerden: heel langzaam gaat het inderdaad beter gelukkig. Meer nieuws heb ik niet, maar jullie zijn natuurlijk één van de eerste die het horen wanneer dit wel zo is.

Photobucket
Inderdaad: als het op kleding aankomt ben ik op alle mogelijke manieren géén hokjesdenker, en juist een denker in mogelijkheden. Ik houd me dan ook nooit vast aan maten, want net als leeftijd: it’s just a number.


Schrijfgraag – Valentijnsdag

Photobucket
Mijn ‘column’ over Valentijnsdag was een beetje “cryptisch”. Het waren wat gedachten, maar éigenlijk zei ik uiteindelijk vrij weinig over de dag zelf. Naast alle inhoudelijke reacties, vond ik het heel leuk dat het iemand opviel dat dit eigenlijk meer een column was – die ik niet meer zo vaak schrijf. Inderdaad vind ik het leuk om soms wat meer met de ‘vorm’ van een tekst te spelen dan met de inhoud.


Wat vind jij? – Adele in Vogue US

Photobucket
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat jullie zo uitgebreid je mening over mijn stelling rondom ‘Adele in Vogue’ zouden geven. Het was toch een redelijk lang en ingewikkeld verhaal. Gelukkig kwamen jullie met goed onderbouwde reacties, waar ik heel trots op was. Net zoals ik altijd weer blij wordt als iemand reageert: ‘ik reageer eigenlijk nooit, maar nu…’. Dat betekent dat ik tóch weer iets verrassends bij iemand los heb kunnen maken volgens mij, en dat doet me goed. Aan alle ‘lurkers’ (lezers zonder te reageren): jullie net zulke goede lezers, maar bij de reacties is het wel héél gezellig.Dat waren ze weer voor deze keer! Vind jij De leukste reacties een leuke rubriek? Heb je wellicht je eigen reactie teruggezien? Of wat aan deze reacties toe te voegen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties