logo
12 February 2012

De rollen omgedraaid – Ruben

Gepost in overig, persoonlijk

Tijd voor een nieuwe ‘De rollen omgedraaid’: één van mijn fotografen vóór de camera, en ik erachter.

Ruben is geen vaste fotograaf van mij, maar aangezien ik hem er de afgelopen tijd een paar keer voor had ingezet, vond ik dat hij wel een plekje in deze rubriek verdiende. Yara, Ruben en ik: wij waren een soort olijke drieling op de middelbareschool. Sinds dat we alledrie niet meer op school zitten is dat een beetje uit elkaar gevallen, aangezien Yara nog steeds in het buitenland is, en ik nogal op mezelf ben. Oftewel: we missen een bindende factor.

Ruben wil ik altijd het liefste mijn gay best friend noemen, omdat ik dat gewoon zo heerlijk vind klinken. Hoewel het Ruben niet echt wat kan schelen, schetst die benaming toch wel een beetje het verkeerde beeld. Als je aan Ruben vraagt welke nagellak ‘ie mooier vindt, dan kijkt hij met een hoofd van: ‘rot op’. Om maar even een voorbeeld te schetsen. Nee, Ruben is gewoon Ruben. Net zoals Yara gewoon Yara is. Onmogelijk om te beschrijven.

Qua stijl houdt Ruben van ‘houthakkersblousen’, zoals wij dat noemen. Je weet wel: van die dikke, geruite blousen, die een boswachter gevoel geven. Daarnaast is hij dol op Scandinavië, en houdt dus (of er een link is, of niet) heel erg van Noorse prints e.d. Hij is dol op vintage vesten van Episode, en loopt verder graag op leuke, niet te opvallende Vans e.d.

Wat vind jij van zijn stijl? Leuk/niet leuk?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
vintage vest
H&M shirt
H&M broek
H&M sjaal
Invito sneakers
tweedehands zonnebril

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties