logo
15 February 2012

Kick-off – De Modemeisjes by Lakeside

Gepost in fashion

Natúúrlijk wilde ik afgelopen maandag heel graag naar de kick-off van de eerste collectie van ‘De modemeisjes by Lake Side’. Allereerst natuurlijk omdat ik meer wilde weten over deze samenwerking, waar ik jullie zo meer over ga vertellen, maar vooral ook omdat ik daarvoor af diende te reizen naar Rósmalen. Juist ja, dat Brabantse dorp waar ik in deze post mijn ziel en zaligheid over uitte. Ik kon het bijna niet geloven, dat ‘De modemeisjes’ hun kick-off dáár gingen vieren, of all places. Het kon niet anders, of dit evenement was meant to be voor mij.

Terug naar de inhoud van dit evenement. Heb jij wel eens van Lake Side gehoord? Ik tot maandag eerlijk gezegd nog niet. Voordat ik me in een hoekje moest gaan schamen, werd me duidelijk dat de filialen van dit merk ook vooral in dorpen te vinden zijn. En eerlijk gezegd kan ik me de keer dat ik een echt dorp van ‘binnen’ zag, voor maandag, niet meer herinnerenLake Side is het ‘zusje’ van Shoeby. Een winkel die ook vooral in de dorpen te vinden is (en ik nog ken wél ken uit de tijd dat ik in Rosmalen woonde, aangezien Shoeby al langer bestaat), maar inmiddels nationaal bekend is door tv-programma’s van Trinny & Susannah en als Model in één dag, waar zij aan meewerkten. Lake Side is wat stoerder dan Shoeby, en moet het vooral hebben van haar jeans.

Over naar het tweede deel van deze samenwerking: ‘De modemeisjes’. De die-hard fashionista’s onder ons weten natúúrlijk over wie ik het dan heb, maar andere lezeressen leg ik het ook graag nog even uit. Josh Veldhuizen, Tamara Elbaz en Maria Taylor zijn alledrie model (geweest), maar vooral ook echte it-girls en socialites. Ze kennen heel bekend Nederland, komen op de leukste feestjes; leven kortom het meest fabulous leven dat je in Nederland kan leiden (van de buitenkant althans).

Deze ‘modemeisjes’ zijn de beroerdste niet, en wilden hun avonturen graag met de rest van Nederland delen. Na zelf hun tv-format te hebben uitgeschreven, waren ze, voor ze het wisten, op RTL 5 te zien in Modemeisjes Met Een Missie.

Daarnaast is Josh inmiddels bekend en razend druk met haar eigen kledinglijn JOSH V, en is Tamara succesvolle eigenaresse van PR-, evenementen-, en modellenbureau Silk PR. Bezige bijtjes, maar nooit druk genoeg voor een kledinglijn van het drietal sámen: Modemeisjes by Lake Side. Waarom Lake Side? Omdat dit bedrijf sexyness, stoer en glamorous als uitgangspunten heeft, precies waar de dames ook voor staan.

Kijk mee naar de beelden van de kick-off!

Photobucket
De uitstraling van Lake Side is lekker stoer.

Photobucket
Op het hoofdkantoor van het Brabantse Lake Side (vandaar de dorpse locatie) waren de modemeisjes aanwezig om de kick-off te vieren.

Photobucket
De campagnebeelden!

Photobucket
Drie keer raden van wie deze schoenen zijn…

Photobucket
Van de modemeisjes natuurlijk! Slik, wat zijn ze mooi.

Photobucket
Een hapje…

Photobucket
…en een heerlijk vers drankje!

Photobucket
Meet Josh…

Photobucket
…Maria…

Photobucket
…en Tamara. Alledrie in hun gepersonaliseerde shirt. Helaas het enige wat jullie te zien krijgen, want de collectie is nog even geheim, tot de lanceringsdatum van april wat dichterbij is. Deze dag was dus speciaal om de samenwerking te vieren.

Photobucket
Wat bewegende beelden van Josh in actie.

Photobucket
Het is duidelijk: Lake Side staat voor jeans.

Photobucket
De collectie van de modemeisjes werd dan nog niet getoond, wel was de lente collectie van de reguliere Lake Side lijnen (‘Winck’ en ‘Sensation’) tentoongesteld. Bij de jonge lijn Sensation was in ieder geval veel kleur te zien!

Photobucket
Ook wat maritieme invloeden waren duidelijk aanwezig.

Photobucket
Wat een kek kleurtje hebben deze sneakers hè?

Photobucket
Mijn absolute favoriet van deze collecties was echter toch dit strapless fel oranje jurkje, een limited edition kledingstuk die speciaal voor het EK voetbal is ontworpen (nog veel leuker in het echt!), en dat verkrijgbaar is vanaf april. Wij zitten deze zomer dus allemaal fashionable voor de tv!

Het was heel erg leuk om de spontane en toegankelijke modemeisjes eens te spreken. Ze bewijzen maar weer eens dat als je van glamorous houdt, je nog niet meteen verwaand hoeft te zijn. Deze dames hadden heerlijke zelfspot en veel passie voor wat ze doen. Hoewel de collectie nog niet getoond mocht worden, heb ik stiekem al wel tekeningen gezien. Elk modemeisje krijgt een eigen ‘mini-collectie’ binnen haar eigen stijl, en allemaal worden ze –of course– lekker glamorous, maar wel zeer draagbaar én (ook niet onbelangrijk) betaalbaar. De stukken zullen namelijk tussen de €24,95 en €79,95 gaan kosten, vergelijkbaar met de prijzen van de reguliere Lake Side lijnen.

Tegen de tijd dat het april is heb ik een goede reden om weer eens een dorp op te zoeken! Jij ook?

Foto’s door mij, vijfde foto door Lake Side.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties