logo
16 February 2012

Outfit – Capuchon

Gepost in mijn outfits

De capuchon doet mij denken aan ‘hoody’s’, en daar ben ik geen fan van. Te sportief voor mij, denk ik. Een heel ander verhaal wordt het wanneer de capuchon heerlijk zacht is, en vast zit aan een verdomd leuk vestje van Dress Republic. Heerlijk om de kou mee te lijf te gaan , lekker stoer door die capuchon dus, maar toch vrouwelijk door het creëeren van de taille door middel van het riempje. Een perfect winter item dus, die heel goed past bij deze (vermoedelijk) laatste outfit foto’s van winter 2011/2012 met een pak sneeuw.

Meestal zie je je meer kleur dragen, maar toch post ik genoeg outfits met een hoop khaki, beige, grijs en bruin. Net zoals mijn outfit met slang- en panterprint, vind ik ook deze kleuren weer heel mooi harmonieus met elkaar. Natuurlijk maakt de sneeuw op de achtergrond het plaatje helemaal af, maar ik wil alleen maar zeggen dat rustige kleuren óók aandacht krijgen bij mij. Niet alles hoeft expliciet om aandacht te vragen.

Tot slot nog een klein digitaal kusje op deze laarsjes. Ze zijn écht heel erg hoog, maar wat vind ik ze nog steeds prachtig! Ze zijn zo tijdloos en mooi in hun eenvoud (can’t believe I just said that), dat ik me ook niet voor kan stellen dat die liefde ooit zal veranderen.

Wat vind jij van een capuchon? En van rustige tinten?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker longsleeve
Only spijkerblouse
Dress Republic vestje
sjaal als kado
Only spijkerbroek
H&M sokken
Zara laarsjes

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties