logo
4 February 2012

Outfit – De blauwe sjaal

Gepost in mijn outfits

Als ik mijn outifts samenstel, komt het regelmatig voor dat ik bedenk: dít item had het helemaal afgemaakt. Vaak gaat het dan om een accessoire, want accessoires zijn uiteindelijk de items die een outfit afmaken. Het is niet zo dat ik daar dan naar ga zoeken, maar er gaat zeker wel een lightbump branden als ik zo’n item tegenkom. Kan niet missen, of ik zal het veel gaan dragen!

Voorbeelden van items die ik regelmatig mis zijn een witte ketting, hoedjes en andere hoofddeksel/haar accessoires in verschillende kleuren – ja, in mijn garderobe it’s all about colour– en… een blauwe sjaal. Het moet wel meant to be zijn dat mijn neef met een blauwe sjaal uit India aankwam. En niet zomaar blauw: deze heldere tint, ergens tussen kobalt en wat donkerder dan kobalt in. Prachtig. Jullie gaan hem zeker nog vaker zien.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Primark rood jurkje als rok
C&A zwarte trui
H&M kimono
blauwe sjaal als kado
Izi-fes laarsjes
Triwa horloge
Bijou Brigitte strikring

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties