logo
19 February 2012

Outfit – De ‘fringe’ legging

Gepost in mijn outfits

Ik heb hem al een tijdje: de ‘fringe’ legging. Hoewel de kleur wel praktisch lijkt, is het een erg moeilijk te combineren tint. En je weet: kleur staat bij mij voorop in het combineren. Nadat ik het te lang geleden vond dat ik hem droeg, besloot ik het weer eens te proberen. Het resultaat was een beetje een ‘allegaartje’. Mijn vriendje zei: ‘je lijkt wel een kruising tussen een indiaan en cowboy’. Hij bedoelde het wel positief hoor, maar het kwam er niet zo subtiel uit.

Een léuk allegaartje, vind ik toch. Ik ben eens niet te kieskeurig geweest met kleuren, maar geprobeerd voor wat nonchalants te gaan. De sokken passen nét niet bij de sjaal, maar ik vind ook niet dat het samen níet kan. De felle kleuren uit de oorbellen komen niet echt terug in de oufit, maar toch vind ik de veertjes in mijn oren een leuke toevoeging. Gelukkig was er ook genoeg wél gematcht: zoals het wit uit mijn oorbellen met mijn top, en mijn faux fur vest met de faux fur kraag van de schoenen. Een nepleren jasje om het wilden-westen-effect af te maken, en aangekleed was ik weer!

Vind jij deze outfit ook een kruising tussen een indiaan en cowboy? Of zou je hem anders omschrijven?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M witte top
H&M faux fur vestje
C&A nepleren jasje
H&M sjaal
H&M rokje
The Sting ‘fringe‘ legging
H&M sokken
H&M schoenen
random oorbellen
random armbanden

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties