logo
1 February 2012

Outfit – Fashionweek

Gepost in mijn outfits

Zoals beloofd laat ik hierbij zien wat ik droeg naar Fashionweek – waar ik afgelopen zondag bij deze show was. Hoe leuk ik het ook vind om creatief te zijn: afgelopen zondag wilde ik eigenlijk gewoon een héle dikke trui aan. Gisteren en vandaag niet veel anders. Nee dames en heren, dat roze neusje is niet van luxe. Toch: als er één moment is om te zien wat je ‘in huis’ hebt, dan is het wel tijdens fashionweek. En hup, daar ging ik, in mijn oncomfortabele boy en zwart/witte pakje.

Los van de onaangename temperaturen was en ben ik wel heel tevreden met mijn outfit. Hoewel het geen ‘typisch Suz’ outfit betreft, vind ik de outfit wel krachtig en voelde ik me er zowel stoer als vrouwelijk in. Ook is de outfit apart en op die manier wel onderscheidend. De laarsjes passen er niet perfect onder, maar zie dat maar als mijn ‘signature’. De rest van de outfit past al vrij gelikt bij elkaar, dus er moest wel een ‘twijfel aspect’ ingebouwd blijven voor mij.

Mijn coupe hangt er daarentegen maar een beetje verlaten bij. Na een winderig en ingepakt reisje Amsterdam zou er toch niet veel meer van mijn trucendoos over zijn, dus ik heb me de moeite maar bespaard.

Wat vind jij van mijn outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sonia Rykiel by H&M body
H&M blazer
Nelly broek
Senso laarzen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties