logo
26 February 2012

Outfit – Het ballonrokje

Gepost in mijn outfits

Het ballonrokje is toch wel een riskante, heb ik gemerkt. Op sommige foto’s van deze reeks leek ik, met dank aan de wind, wel een tientonner. Ik overdrijf, maar op zijn minst had ik bilplantaten à la Nicki Minaj. Gelukkig laat ik me daar niet zo door leiden, hoewel ik het ook zeker niet verkeerd vind als je je daar wél door laat leiden. Ik persoonlijk denk altijd aan mijn imagostyling lerares, die heel simpel zei: ‘Ik weet zelf wat eronder zit’. En hoewel die uitspraak te simpel was om echt van onder de indruk te zijn, is ‘ie beter blijven plakken dan menig uitspraak waar ik wél erg van onder de indruk was.

Mag ik even zeggen dat ik deze achtergrond zo prachtig vind? Niet in de laatste plaats door de kleur. De kleur doet me denken aan dood gras. Dood gras door té veel zon. Zon, zon, zon. Lente, lente, lente. Ik ben zeer dankbaar dat het in een paar dagen alweer maart is. Deze week had ik namelijk voor het eerst het moment dat ieder jaar weer goud waard is: ‘ik heb het niet meer koud tijdens het schieten van de outfit foto’s!’. Na maanden te hebben gekleumd, kon ik weer ronddartelen als een jong lammetje.

Een outfit die redelijk simpel is voor mijn doen, maar die ik zo heb gelaten doordat er al zoveel kleuren te zien zijn. Goed gedaan? Of mis je iets?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
The Style Department ballonrokje
H&M Divided jurkje als top
H&M Trend via eBay blazer
maillot onbekend
Alysa laarsjes

Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties