logo
11 February 2012

Outfit – Mijn Uggs variant

Gepost in mijn outfits

Bij deze krijgen jullie het antwoord op de vraag die ingesloten zat in mijn laatste bits & pieces of my life post.

Iedereen die ik heb verteld dat ik níet van Uggs houdt (zo’n beetje de hele wereld) gaat me vanaf nu waarschijnlijk niet meer serieus nemen. Nee, ik ben geen verrader, liegebeest of fopkonijn: ik heb gewoon een variant gevonden dat wél bij me past.

Eigenlijk vond ik die variant jaren geleden al. In de brugklas kwam ik namelijk al met een vergelijkbaar paar schoenen op school (dan in het grijs). In de tijd dat Uggs nog helemaal niet bestonden, of in ieder geval nog niemand ervan had gehoord. Ik was zelf totaal enthousiast over mijn nieuwe schoeisel, maar werd de hele maandag uitgelachen, uitgefluisterd, en uitgeroddeld. Behalve door één iemand – Yara. Je weet wel: zij die later mijn beste vriendinnetje zou worden. Daar ontdekten wij voor het eerst dat wij op sommige gebieden anders dachten dan de rest van de wereld, en een vriendschap was geboren.

Toen ik dit keer voor het eerst met mijn ‘berenpoten’ naar buiten ging, was ik maar vast weer op het ergste voorbereid. Ik realiseerde me dat het lang geleden was dat ik met zoiets opvallends naar buiten ging, en dat mijn onzekerheid in de tussentijd weer toe was genomen. Het is niet dat ik er niet tegen kan dat mensen kijken, fluisteren, staren, maar het kost me toch energie. Voor de verandering (not!) had ik weer eens te vroeg beren op de weg gezien: ik kon aan de blikken zien dat ze meer van jaloezie weer, dan van afkeer. Er kwam zelfs een meisje bijna kwijlend naar me toe, ‘waar ik in godsnaam deze schoenen had gevonden’.

Dit is zó’n opmerking voor mensen met Uggs, maar ik kan er simpelweg niet onderuit: tijdens de koudste dag van het jaar (tot nu toe) had ik het óveral koud, behalve aan mijn voeten.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M BIB trui
H&M faux fur jas
H&M Divided broek
H&M schoenen
Pieces tailleriem
H&M ketting
Versace by H&M armband
tweedehands sjaal

Foto’s door Ruben Heijerman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties