logo
29 February 2012

Outfit – Simpel in jeans

Gepost in mijn outfits

In een jeans zie je mij zelden. Dit is dan ook de enige echte jeans die ik heb (de tweede is deze grijze). Een spijkerbroek is het meest basic item dat je in je kast kunt hebben, maar voor mij absoluut geen musthave. Als ik een mooie jeans tegenkom heb ik al twéé redenen om deze aan mijn garderobe toe te voegen, maar toch gebeurt het zelden. Ik vind ze gewoon saai. Te simpel. En ik ben nou eenmaal dol op rokjes, jurkjes, panty’s en maillots. En anders nog liever een bloemetjesbroek.

Maar zoals jullie ook weten ben ik wél dol op de simplistische stijl. Ookal staat deze een eind weg van mijn eigen stijl, ik vind het wel interessant om een compromis tussen de twee te zoeken. Dat heb ik met deze outfit dus ook gedaan. Wel hakken, wel een shirt met print, maar niet te veel schreeuwerige kleuren en niet te veel opvallende accessoires.

Wat vind jij, mag het resultaat er wezen? Ik vind eigenlijk van wel.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M t-shirt
H&M Young vest
H&M ketting
Asos jeans
H&M sleehakken
Bijou Brigitte ring
Bershka haarband

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties