logo
14 February 2012

Outfit – Strikjes

Gepost in mijn outfits

Strikjes: ik houd ervan. In alle soorten en maten, het liefst in alle kleuren van de regenboog. Liever nog in kitschy, schattig, fel-, of babyroze. Het liefst ook overal, van top tot teen. Ik heb al eens gezegd: als ik ga trouwen, wil ik een witte jurk die helemaal van strikken is gemaakt. Nou ja, de boodschap is wel duidelijk.

Zwart is niet mijn favoriete kleur (‘zwart is geen kleur’, zou Yara zeggen), maar wel mijn favoriete basiskleur. Het zwart uit deze outfit maakt dat de eyecatchers hun werk kunnen doen, en dat zie ik graag. De schoenen ‘poppen’ er echt uit, en de polkadot sokjes zijn extra goed zichtbaar. Ook het sjaaltje, die in een andere outfit helemaal niet zo opvallend zou zien, krijgt hier de aandacht.

Dus bij deze het recept voor een comfortabele en praktische outfit die je van begrafenis tot bruiloft tot je werk tot een luie zondag zou kunnen dragen (wat mij betreft): een zwart ‘pak’, een terugkerend aspect aangepast aan jouw persoonlijke smaak (in mijn geval dus strikjes), en minimaal één eyecatcher (zoals jullie mij kennen, koos ik er meerdere). Succes!

Wat vind jij? Wil jij ook trouwen in strikjes, of toch maar niet? En vind je dit iets te veel (of te weinig) van het goede voor bijvoorbeeld een begrafenis, of een luie zondag?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only khaki t-shirt
H&M blazer
Dress Republic zwarte broek
Claire’s bruin riempje
Tiger sokjes
Alysa schoenen
H&M haarclipje
tweedehands sjaaltje

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties