logo
28 February 2012

Outfit – Van maxi naar midi

Gepost in mijn outfits

Niets leukers dan een kledingstuk multifunctioneel gebruiken. Het op zijn kop, achterstevoren, ondersteboven, omgedraaid, uitgerekt of ingesnoerd te dragen. Bij wijze van spreken natuurlijk. Zo heb je namelijk niet één kledingstuk, maar wel tien varianten. Een goed voorbeeld van zo’n multifunctioneel kledingstuk is de maxi jurk. Om te beginnen kun je er al een bovenstuk overheen dragen, waardoor het een rok wordt. Vervolgens kun je bijvoorbeeld ook nog met de lengte spelen, zoals ik in dit geval heb gedaan. Met een riempje heb ik een stuk van de jurk dubbel ‘gevouwen’ waardoor de lengte afneemt, en ik een ‘maxi’ rok tot een ‘midi’ rok heb getransfeerd. Voor alle dames die dus nog een maxi jurk/rok in hun kast hebben hangen, maar deze wegens de lengte niet dragen: wellicht heb ik je op ideeën gebracht. Als er één lengte hot and happening is op dit moment, dan is het wel midi. Daar kan het dus alvast niet aan liggen.

Verder heb ik lekker tegendraads hartjes met sterretjes gecombineerd. Omdat ik recalcitrantie héérlijk vind in de mode. Niet alleen in de mode trouwens…

Wat vind jij? Een geslaagde transformatie? Of mijn creativiteit in het vervolg maar thuis laten?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A trui
H&M Divided maxi jurk als midi rok
eBay sterrenprint legging
H&M Divided hartjesprint sokjes
Zara enkellaarzen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties