logo
6 February 2012

Schoenen repo – Club Brillant show

Gepost in fashion

Gisteravond was ik bij een hele mooie show van Aaiko, Mattijs van Bergen en Club Brillant (een samenwerking van opticiens) in de Heineken Music Hall. De entourage was prachtig en ik ben erg blij dat ik het heb meegemaakt. Meer over de show lees je, in combinatie met de beelden, binnenkort!

Voor nu laat ik jullie namelijk iets anders zien, en wel: schoenen! Dat prachtige schoeisel waar ik echt verliefd op kan worden, maar die ook een outfit kunnen breken (dit laatste in het geval van Iris Kroes, die gisteravond optrad). Als ik naar evenementen ga, kijk ik sowieso al mijn ogen uit, want in Amsterdam kennen ze de woorden optutten, killer heels, en pracht en praal goed. Gisteravond braken wat dat betreft echter al mijn records. Ik zag zóveel mooie schoenen, die wilde ik graag delen! Natuurlijk kan ik honderden streetstyle beelden en webshops afstruinen voor nog mooiere plaatjes, maar hoeveel persoonlijker is het als je weet dat gewoon in Nederland iemand met deze schoenen rond loopt, en dat ik ze gewoon zo op de foto heb kunnen zetten?

Van ‘basic’ mooi gehakte enkellaarzen, tot ware kunstwerken. De onderkant van een lopende menigte fotograferen is niet heel makkelijk, dus ik heb een hele hoop beauties gemist, maar ik denk dat onderstaande foto’s in ieder geval voor genoeg frisse inspiratie zorgen voor de komende week.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nu is mijn vraag natuurlijk: welke zijn jouw favoriet?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties