logo
25 February 2012

Sneak peek – De nieuwe A Touch Of Fashion

Gepost in fashion

Alweer een tijd geleden deden Vera en ik een oproep. Voor mijn rubriek op veracamilla.nl, A Touch Of Fashion, wilden we graag weer een filmpje maken. En wel met één van onze lezeressen! Ik werd heel blij van al jullie reacties op die oproep, en het was dan ook jammer dat we maar één meisje konden kiezen: Nadine. Gelukkig was onze dag met z’n drieën wel erg geslaagd. Wat we precies gedaan hebben?

Zoals de oproep vertelt wilde ik graag iemand nieuwe ideeën en suggesties en hulp aanbieden met haar stijl en kledingkast. Een soort kledingkastanalyse. Deze foto’s laten je alvast een sneak peek zien van onze opnames. Het filmpje komt aanstaande maandag online op veracamilla.nl en fashionisaparty.com. Ik heb bewust geen tekst bij de foto’s gevoegd, want voor meer informatie zul je toch echt maandag terug moeten komen!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties