logo
4 February 2012

Terugblik – In de sneeuw

Gepost in mijn outfits

Gisteren is de sneeuw enthousiast uit de lucht komen vallen. Tot vreugde van sommigen, en frustratie van anderen. Persoonlijk vind ik de sneeuw echt prachtig, en ik vind het voor een paar dagen wel leuk om buiten tussen de witte huizen, bomen en velden te lopen. Het moet niet te lang blijven liggen, want ik wil ook weer eens hakken aan, maar voor een paar dagen breekt het op een romantische manier de lange winter van regen en kou.

Vorige winter sneeuwde het al in november. Het was niet zó koud, maar in ieder geval koud genoeg om een tijd te blijven liggen. Aan mijn outfits van toen te zien, had ik toen gewoon lak aan dat winterse weer. Geen dikke lagen, en vaak genoeg gewoon hakken. Terwijl ik me eerder nog meer verzette tegen het weer, vind ik het nu leuker er juist aan toe te geven en volop gebruikt te maken van het wol, de faux fur en de gevoerde laarzen in mijn kast.

De outfit(s) van deze winter komen eraan (zijn as we speak in de maak eigenlijk), maar wachten nog even op wat sneeuwloze plaatjes. Omdat de sneeuw er echter nú ligt, ga ik jullie op zaterdagochtend wat inspiratie geven door middel van een terugblik naar november 2010. Zodat je niet stiekem de hele dag in je bed blijft liggen!

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Spreken deze sneeuw-outfits jou aan? Welke is je favoriet?

Foto’s door verschillende mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties