logo
26 February 2012

TopKortingsCodes.nl – Dé kortingssite van Nederland

Gepost in beauty, fashion, overig
Dit is een advertorial.

Korting, wie houdt er niet van? Besparen is ideaal, maar niet altijd gemakkelijk. Ik heb een surftip voor je, zodat je voortaan altijd een bron van advies in de buurt hebt op dit gebied. De titel zegt het al: topkortingscodes.nl.

Op het internet slenteren tal van kortingscodes, leuke deals, en mooie aanbiedingen. Op het moment dat je een aankoop wilt doen, zijn deze echter nooit in de buurt, niet te vinden of lijken ze net te zijn afgelopen. Een goed initiatief dus, dat TopKortingsCodes alle kortingen verzamelt. Zo heb je al die codes, deals en aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar.

Photobucket

Het wordt nog specifieker, en daardoor concreter en makkelijker, want alle acties en bijbehorende actiecodes zijn gecategoriseerd in bijvoorbeeld een Top 50, in verschillende thema’s en ook nieuwe kortingen kun je eenvoudig vinden.  Om even wat populaire voorbeelden te noemen:

–          Binnen ‘Vakanties en reizen’ vindt je codes van bedrijven als CenterParks en Expedia.

–          Voor alle beauty geïntereseerden kun je acties vinden van Body and Beauty Shop en Johnbeerens.com.

–          En, last but not least, vind je er ook een hele hoop voor kledingliefhebbers: korting bij bijvoorbeeld We, Sans Online en Zalando.

Voor de duidelijkheid: je maakt geheel gratis gebruik van de site, die in de top 10 staat van topkortingscodessites in Nederland. Om een populaire Nederlandse winkel als voorbeeld te nemen – The Body Shop- waar de meesten van jullie wel eens binnen zullen lopen: met de diverse deals die op de site staan ga je hier alleen maar geld besparen. Wat tips:

–          €10,- korting bij aankoop van 3 Body Butters of Scrubs.

–          50% korting bij aankoop van een Wild Rose Hand Butter.

–          Mocht je toch nog niet kennis hebben gemaakt (de online shop van) The Body Shop: 20% korting op je eerste aankoop.

Klik op Gratis Kortingscode The Body Shop voor bovenstaande en meer aanbiedingen.

Bezoek de site maar eens en ontdek zelf dat het er overzichtelijk uitziet, waardoor het zoeken van de korting niet te veel moeite kost – ook niet onbelangrijk. Met die zoekfunctie, die ik zeker van plan ben regelmatig te gaan gebruiken, weet je sowieso snel of TopKortingsCodes wat voor je kan betekenen.

Photobucket

‘Like’ ook de Facebook pagina van TopKortingsCodes om op de hoogte te blijven.

‘Betaal nooit meer een cent teveel’ is het motto van TopKortingsCodes en lijkt ook werkelijkheid te worden door de 21200 kortingsacties die ze aanbieden. Ik zou dus zeggen: bij je volgende rondje online shoppen eerst even TopKortingsCodes checken!

Heb jij al een kijkje op de site genomen? Zit er een actie voor jou bij?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties