logo
30 March 2012

Beeldmateriaal – Maart

Gepost in beauty, fashion, overig
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

Tijd voor een nieuwe rubriek! Althans, ik hoor graag van jullie of jullie daar op zitten te wachten. Na herhaalde vragen via Facebook en Twitter (zoals deze van gisteren) kwam er weinig respons. Betekent dit dat jullie al genoeg inspiratie posts zien, of kan je mijn versie alsnog wel waarderen? Geïnspireerd op de post Uit het archief van een paar weken geleden heb ik deze rubriek simpelweg  ‘Beeldmateriaal’ genoemd, en ben ik (wat ik al een tijdje niet meer deed) interessant beeld op gaan slaan wanneer ik dat tegenkwam. Het resultaat is de aftrap van een nieuwe rubriek met gedeeltelijk oude (uit het archief dus) beelden, en gedeeltelijk nieuw verzamelde beelden.

Zoals je via de link van de tweede zin kon lezen vroeg ik me, naast het feit of jullie überhaupt blij worden van een dergelijke post, af of jullie het leuk vinden als ik onder elke foto wat vertel. Omdat veel schrijven geloof ik een beetje mijn handelsmerk is, heb ik het dit keer wel gedaan. Net zoals bij Uit het archief dus. Ik kan me echter ook goed voorstellen dat jullie moe worden van mijn gekwek; laat dat dan rustig weten.

Kortom: feedback gewenst voor mij, veel kijkplezier gewenst voor jullie!

Photobucket
Marina Verkerk werd tijdens Fashionweek, zomer 2011, met deze bril gezien, en ik heb er nog steeds een crush op. Helemaal zoals mijn gevoel voor modehumor (althans: de humor waar ik van houd). Bron foto.

Photobucket
De lezers die al wat langer meegaan, herkennen deze bustier misschien wel: ik heb hem ook. En ik vind hem zo geweldig! Vooral hoe Sandra hem combineert: romantisch met stoer. Ik ben alleen bang dat een dergelijke combinatie op mij maar ordinair staat (dat gevoel heb ik vrijwel nooit, maar nu wel), en zal in ieder geval moeten wachten tot de juiste gelegenheid denk ik. Bron foto.

Photobucket
Wenkbrauwen in alle kleuren van de regenboog: ik ben er nog steeds dol op. Het zou te gek zijn als we dat ook daadwerkelijk in het straatbeeld zouden gaan zien. Bron foto.

Photobucket
Al jaren heb ik een forward helix crush. Deze combinatie vind ik prachtig. Bron foto.

Photobucket
Deze foto vind ik zo fascinerend: ik weet nog steeds niet of het nou make-up, licht of photoshop is. Waarschijnlijk dat laatste, haha. Bron foto.

Photobucket
Prachtig perspectief en nieuwe inspiratie voor mijn outfit foto’s. Helaas heb ik alleen niet altijd een ladder o.i.d. onder mijn arm. Bron foto

Photobucket
Aangezien ik nog steeds niet weet wie Lana del Rey is, lijkt het me nú wel tijd haar eens te YouTube’en. Natúúrlijk kende ik Video Games al (zoals jullie al eerder voorspelden), alleen nooit geweten dat zij erachter zat. Maar even terug naar de foto: zijn het geen geweldige kleuren? Bron foto.

Photobucket
Ineens zie ik het weer overal: destroyed jeans. En dan niet een beetje destroyed, nee: really destroyed. Vooral de eerste foto in deze serie is mijn favoriet. Een nette outfit, met één zo’n jeans stuk aan stukken gescheurd is toch serieus de bom? Rihanna komt ook heel goed weg met de blouse-variant. Bron foto.

Photobucket
Al jaren heb ik een crush op deze tattoo. Jammer dat hij niet wat betekenisvoller is, haha. Bron foto

Photobucket
Met kleurtjes maak je mij altijd blij. Ik voorspel dat Miroslava hier een trend gezet heeft. Bron foto.

Photobucket
Holografische nagellak heb ik nou onderhand in alle soorten en maten gezien, maar holografische schóenen? Daar mag je me, zacht uitgedrukt, best ‘s nachts voor wakker maken. Bron foto

Welke foto is je favoriet? En wil je deze rubriek maandelijks terugzien?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties