logo
11 March 2012

Bits & pieces of my life

Gepost in persoonlijk
In Bits & pieces of my life neem ik foto’s uit één week van mijn leven en plaats deze bij elkaar. Je kunt van alles verwachten; van alles wat mijn leven de afgelopen week heeft gepasseerd.

Zit jij ook lekker in de zon? Ik kan me geen betere afsluiter van de week wensen! Met de laptop op schoot voor het eerst deze lente de tuinstoel proberen, met het uitzicht op mijn konijntjes op het gras.

De afgelopen week was denk ik wel een, voor mij, standaard week te noemen. Een aantal dagen hard bloggen, een paar dagen bij mijn vriendje geweest, één eventje bijgewoond, en verder… verklap ik lekker niets. Jullie mogen de foto’s gaan bekijken!

Photobucket
Ik maak wekelijks op zondag een ‘blogplanning’ voor de komende week. Dan denk ik er alvast overna wat ik de komende week voor posts wil plaatsen bijvoorbeeld. Hierdoor heb ik een houvast, en kom ik minder snel voor verrassingen te staan. Ik wijk ook vaak genoeg van de planning af hoor; het is maar een leidraad.

Photobucket
Door mijn dieet eet ik veel noten (één van de weinige dingen die ik wél mag namelijk) en daardoor ben ik echt het verschil gaan proeven tussen noten uit de supermarkt en van de notenboer. Die laatste zijn véél lekkerder!

Photobucket
Sabrina fungeert als mijn bureaublad. De modeblogster achter afterDRK droeg zó’n mooie ketting tijdens Paris Fashion Week. Ik heb een designer crush nog nooit eerder gehad, maar baal echt als een stekker dat het een designer item is en ik dus maar niet op ben gaan zoeken wat ie kost.

Photobucket
Het wordt mooier weer! Dat betekende: deze week voor het eerst een korte(re) broek tevoorschijn halen! De bijbehorende outfitpost zien jullie snel.

Photobucket
Ik mag dan blogger zijn, en daarmee bijna alijd online, ik doe best veel dingen nog old skool. Zoals de aantekeningen maken tijdens het lezen van Jansen magazine, voor de review die ik afgelopen week plaatste: gewoon met pen en papier.

Photobucket
Op Facebook gaf ik een make-up pakketje weg. Marjolein was de gelukkige!

Photobucket
Mijn doel met de winactie was het éindelijk eens behalen van de 450 ‘likers’. Dat lukte, dankzij jullie, al binnen een uur! Gaan jullie me ook aan de 500 helpen?

Photobucket
Het zal de meesten van jullie niet ontgaan zijn (het haalde tenslotte de krant): afgelopen week werd de Marni at H&M collectie gelanceerd. Dit was de tweede designercollectie waarvan ik de lancering bijwoonde, en ik vond het geweldig er weer bij te zijn! De volgende dag stond ik in Metro, maar dat was jullie niet ontgaan: ik kreeg zoveel tweets en reacties! Leuk!

De Versace collectie van afgelopen november sloeg ik over, maar dat overslaan is me niet goed bevallen. Daarom was ik er bij Marni at H&M wel weer van de partij. Dit keer geen report op fashionisaparty.com van de Marni at H&M lancering, de volgende keer zal ik hier wel weer mijn best voor doen.

Photobucket
In Utrecht spotte ik die dag ook meteen de nieuwe Monki winkel, waar hard aan gewerkt werd. Hij opent tenslotte deze vrijdag al!

Photobucket
Ook zag ik deze H&M jeans, waar ik verliefd op ben geworden. Hij doet me erg denken aan die van Current Elliot.

Photobucket
En na al dat gespot en vroege opstaan kwam ik bij mijn vriendje aan met een blaar met hoofdletter B. Auch.

Photobucket
Mijn dieet is iets aangepast, waardoor ik wel meer vis en vlees mag eten, maar minder (natuurlijke) suikers. Fruit moet ik dus ook drastisch minderen. Daar baal ik van, want wat ben ik er dol op!

Photobucket
Het was gewoon geen succes. Toch heb ik me voorgenomen het binnenkort nog een keer te proberen.

Photobucket
Yes, eindelijk eens een Wordfeud spel gewonnen van papa! Ook Wordfeud’en? Voeg me toe: Fashionisaparty.

Photobucket
Ik begin echt uit te kijken naar de serie Moordvrouw, op vrijdagavond. Zo spannend!

Photobucket
Ik haalde het mooie getal van 1515 Twitter volgers! Nu op naar de 1616, goed?

Photobucket
Tot slot nam ik gisteren een kijkje in Nijmegen bij de actie ‘538 voor Warchild’. Voor wie via het televisiekanaal van 538 meekeek: daar was ik inderdaad op tv gezien. In Nijmegen was het veel minder druk en levendig dan ik verwacht had, helaas. Ook heb ik geen artiesten gezien. Misschien toch maar eens Het Glazen Huis proberen dan?

Heb jij nog herkenbare momenten en foto’s gezien? En hoe was je eigen week?

Wil je meer ‘bits & pieces of my life’ volgen? Zorg dan dat je me volgt via Twitter en Facebook.

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties