logo
16 March 2012

Blogpost tips (XL)

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Omdat ik vanochtend vrolijk Twitterde dat er een nieuwe blogpost online stond, maar dat helemaal niet zo bleek te zijn (er was iets mis gegaan, kan gebeuren toch?), heb ik een klein goedmakertje voor jullie. Ik heb namelijk een XL versie gemaakt van de blogpost tips, zodat jullie extra veel te lezen, denken, bekijken en zien hebben. De posts zijn weer lekker gevarieerd: van nagellak tot haar, van boeken tot film, en van een nieuwe collectie tot een fijne korting!

Nog even voor de duidelijkheid: om doorverwezen te worden naar de betreffende post, klik je op de link (achter Tip!) boven het plaatje. Enjoy!

Tip! Drie dingen om te doen in het weekend
Photobucket
Voor wie zich wel eens verveelt (ik gelukkig nooit, maar je kunt er maar last van hebben) en aangezien het bijna weekend is: drie suggesties om je weekend mee te vullen. De eerste twee zijn wat voor de hand liggend, maar photoshop zou wellicht niet het eerste zijn waar je aan dacht. Ikzelf heb hier nog nooit mee gewerkt, zou het wel heel graag willen, omdat ik simpelweg bang ben te beginnen. Bang dat het tegenvalt qua moeilijkheidsgraad. Als voor jou misschien wel hetzelfde geldt: hier is je duwtje in de goede richting.

Tip! Deborah Lippmann bij Nelly!
Photobucket
Deborah Lippmann vind ik een geweldig nagellakmerk. Dat wil zeggen: ik heb helemaal geen recht van spreken, want ik heb er nog nooit één geprobeerd. Echter word ik iedere keer weer enthousiast wanneer ik deze nagellak online voorbij zie komen, hoewel de prijs niet echt is om toe te juichen (rond de €20,00 voor een lakje). Een ander nadeel was dat Deborah Lippmann in Nederland niet te verkrijgen is (in België inmiddels al wel!), maar gelukkig hebben we er wel een online adresje bij: Nelly.com!

Tip! Tijdschriftenkorting bij Albert Heijn
Photobucket
Je favoriete blad halen bij de Albert Heijn is toch een beetje boers, maar who cares? Het blad wordt er niet anders van toch? Een extra reden voor een bezoekje aan de supermarkt heb je de komende weken: op een aantal vrouwenbladen krijg je namelijk 20% korting. Bij mijn filiaal stonden de pasjes gewoon bij de tijdschriften uitgestald, dus kun je eenvoudig met beiden naar de kassa of ze beiden zelf scannen met de zelfscanner.

Tip! H&M Conscious collectie lente 2012
Photobucket
Ik gok dat een groot deel van jullie deze collectie al ergens voorbij heeft zien komen: hij ligt vanaf 12 april in geselecteerde winkels en is weer goddelijk. Ik las hier en daar dat veel zich afvragen wat de prijzen zijn, dus ik ben even op zoek gegaan naar een link waar de prijzen bij vermeld stonden. Die heb ik bij deze gevonden. Waarschuwing: het valt je wellicht tegen.

Tip! Zig-zag shorts
Photobucket
Je zult maar blut zijn, en dus niet in de gelegenheid om je kledingkast te upgraden voor dit seizoen… Vergeet dan niet: kopen kan altijd nog, je kunt zelf veel meer doen dan je denkt! Zoals een oude jeans omtoveren tot deze zig-zag shorts.

Tip! Drie coupes voor halflang haar
Photobucket
Laatst schreef ik nog in een outfitpost dat ik een beetje moeite heb met mijn haar op dit moment. En dan met name met de lengte. Het is net niet lang genoeg om puur mooi te zijn door de lange lengte, maar ook niet kort genoeg om het volumieus te laten zijn: het is halflang. Er kwamen veel reacties van lezeressen die dezelfde lengte hebben, en er ook mee zitten te stoeien. Wellicht helpt deze link jullie wat op weg!

Tip! Sieraden van gereedschap
Photobucket
Het is als je haarcuff halen bij de Gamma: sieraden dragen gemaakt van gereedschap. Het lijkt een ware trend te worden, en ik vind het niet erg. Het was even wennen, maar nu vind ik het toch wel erg stoer. Als je zelf niet zo van knutselen houdt, kun je de Etsy pagina via bovenstaande link eens bekijken: daar vindt je sieraden die oplopen tot honderden euro’s, maar al beginnen bij ongeveer 20.

Tip! Boekenweek = nieuw modeboek?
Photobucket
Ik deelde het al op Facebook: aanstaande zondag kun je gratis reizen met de trein (tweede klas) op vertoon van je boekenweekgeschenk. Een goed excuus om een nieuw boek aan te schaffen dus! Deze is helaas niet meer nieuw verkrijgbaar, maar geeft je in ieder geval een hoop boekenzin.

Tip! Extremely loud, incredibly close
Photobucket
Helaas heb ik hem nog niet gezien, maar dat staat zeker op mijn to-do lijstje: de film Extremely loud, incredibly close. Ik wist helemaal niet dat het een verfilming van een boek was, maar zoals Willemijn dus zegt: “Het boek moet je in ieder geval gelezen hebben, liefst vóór je de film kijkt”. Staat genoteerd.

Tip! Catrice Million Styles nagellak
Photobucket
Eerlijk gezegd durf ik voor deze limited edition gewoon niet naar Kruidvat: bang dat alles op is, en ik weer een illusie armer ben. Hoe hoog schatten jullie mijn kansen nog?

Wil je meer tips? Volg me dan op Twitter en Facebook! Vergeet je favoriete tip niet achter te laten bij de reacties.

Alle credits gaan naar de bronnen.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties