logo
4 March 2012

Bullboxer via Zalando – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Na de schoenen van Sacha en Steve Madden is het de beurt aan Bullboxer om in de ‘Mijn favorieten’ traditie te verschijnen. Bullboxer is een merk dat niet zo heel bekend is, maar naar mijn mening leuke en vooral ook zeer draagbare schoenen heeft. Ook lijkt de kwaliteit goed en zijn de modellen bovendien nét wat origineler dan wat je in de meeste schoenenwinkels vindt. Deze selectie is dus een klein beetje speciaal voor de lezeressen die er niet opvallend of heel anders, maar ook niet doorsnee uit willen zien.

De zes favorieten die ik uitkoos vertegenwoordigen goed de trends van deze zomer: pastel tinten (het vierde laarsje heeft daar toch zeker wat van weg), de blokhak (gaat al een tijdje mee, maar zal ook nog wel een tijdje blijven), de loafer (gaat deze zomer echt niet meer weg te denken zijn), en natuurlijk de plateau. Deze laatste niet bij pumps en hooggehakte laarsjes, maar juist bij plat schoeisel en afgeleid van het hotte schoeisel genaamd creepers.

Photobucket
V.l.n.r.: €44,95 / €89,95 / €69,95 / €99,95 / €99,95 / €89,95

Weer genoeg gepraat over trends: die zijn namelijk maar tijdelijk, terwijl ik de modellen van Bullboxer best tijdloos vind. Mijn favorieten rol gaat dit keer uit naar het panterprint enkellaarsje. Comfortabel en prakisch model, maar het printje maakt het toch een ‘kek’ schoentje.

Ik ben benieuwd hoe jij over deze modellen denkt. Te degelijk, of net de goede balans tussen hip en niet té hip? Leuk voor jezelf? Waarom wel of waarom niet? En had je al eerder van dit merk gehoord?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties