logo
22 March 2012

De leukste reacties – Maart

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

We zitten alweer aan het einde van maart, dus hoog tijd om jullie leukste reacties te delen. Reacties die me dagelijks blij maken en die de allermooiste beloning zijn voor het bijhouden van een blog. Reacties die me  doen laten twijfelen (daar is niets mis mee soms), reacties die me hardop aan het lachen maken, reacties die me aansporen, en reacties waarvan ik leer. Een blog is maar een half blog zonder reacties, vind ik persoonlijk, en daarom vier ik maandelijks in deze rubriek de interactie op fashionisaparty.com!


Outfit – Turquoise boven
Photobucket

Emma mag wel eens in het zonnetje worden gezet, want bij bijna elke post zie ik de laatste tijd trouw haar reactie staan (ze is niet de enige overigens!). Voor mij betekent dat echt een blijk van waardering, en dat is terecht: gezien haar commentaar. Dankjewel!


Lezeressenvraag – Bloementregging
Photobucket

De lezeressenvraag is zo leuk om te doen! Een lezeres lijkt altijd echt oprecht dankbaar als ik haar verder geholpen heb (dat gaat nog wat uigebreider via de mail), en extra mooi om te merken dat ik er ook zoveel andere lezeressen mee help. Gelukkig beviel het nieuwe ‘format’ julie goed! Ik zou zeggen: wie meld zich met mijn volgende uitdaging?


Outfit – Het digital print vestje
Photobucket

Als ik me inbeeld hoe Romy dit in het echt gezegd zou hebben, kan ik echt hardop lachen.


Blogpost tips (XL)
Photobucket

Jullie gaven me de laatste duwtjes om te beginnen met Photoshop. Toch is het er nog niet ‘van gekomen’…


Wat vind jij? – Mannen en mode 
Photobucket

Sommige reacties gaan verder dan alleen maar ‘leuk’, en geven me echt nieuwe inzichten.


Outfit – Vogelvrij 
Photobucket

Ja, vinden jullie het leuk als ik wat bij de outfit vertel? De ene keer interesseert het je waarschijnlijk meer dan de andere keer, maar ik probeer er altijd weer iets van te maken.


Schrijfgraag – Out of control
Photobucket

Malou staat ook bijna dagelijks tussen de reacties, en bracht me op een idee. Nu nog een compagnon vinden om het mee uit te voeren.
Hopelijk laten jullie in april ook weer veel leuke, lieve, gekke, grappige en opvallende reacties achter! Heb je bij dit rijtje toevallig je eigen reactie gespot?

En oh ja – de lay-out van deze post vind ik nu nog een beetje een lap rommelige tekst. Heeft iemand hier goede ideeën tot verbetering voor?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties