logo
16 March 2012

De rollen omgedraaid – Bas met strik

Gepost in overig
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Jullie hebben Bas nu al een aantal keer voorbij zien komen in De rollen omgedraaid, maar dat werd steeds goed ontvangen dus we doen het gewoon nog een keer! Na de Kerst editie is het tijd voor een voorjaarslook. Opnieuw niet heel erg uitgesproken, zoals jullie inmiddels wellicht van hem gewend zijn, maar wel net even een tikkeltje anders dan een doorsnee. Vooral door dat strikje natuurlijk, waar ik persoonlijk (hoe kan het ook anders?) helemaal weg van ben.

Daarnaast is de trui nog een gevalletje what you see is NOT what you get, want waar deze van een afstandje ‘gewoon’ een grijze trui lijkt, zie je dichtbij allemaal gekleurde details. Super leuk toch? Zo’n kledingstuk met ingebouwd verrassingseffect.

Bas heeft zich weer van zijn beste poses laten zien, en nu leg ik de bal bij jullie: wat vind jij van zijn outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Levi’s jeans
Esprit blouse
New Yorker trui
H&M strik
H&M hoedje
Primark schoenen

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties