logo
28 March 2012

De rollen omgedraaid – Ruben in kringloop

Gepost in overig
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Toen ik Ruben laatst weer zag (ga terug naar deze post voor een introductie van hem), realiseerde ik me dat hij nu écht een vintage stijltje krijgt. Al langer hield kwam hij wel eens bij vintage winkels, maar toen hij bijna glunderend vertelde wat van zijn outfit wel niet van de kringloop kwam, moest ik toch wel even twee keer kijken of het Ruben wel was. Nu ik hem niet meer zo vaak zie, zijn er bij iedere ontmoeting weer dingen veranderd, en dit was de laatste keer misschien wel de belangrijkste. Ik dacht meteen: Ruben moet nog een keer in De rollen omgedraaid, om zijn ‘metamorfose’ te testen.

Yara en ik waren altijd degene die kringloopwinkels afgingen (véél te lang geleden trouwens), maar blijkbaar kunnen we dat nu gedrieën (ik had toch al eens verteld dat wij een soort olijke drieling waren op de middelbare school?) doen. Nu al zin in!

Een zijspoor, maar toch wel leuk om te vertellen: om Ruben en Yara te zien ‘veranderen’, in een nieuwe fase te zien. Ik ben vooral door gegaan waar ik mee bezig was (mijn blog), maar voor Ruben en Yara is de wereld na de middelbareschool ongeveer letterlijk open gegaan, en -hoewel het niet mijn manier is- ik vind het heel tof om te zien wat ze daarmee doen.

Last but not least heb ik natuurlijk de volgende vraag: wat vind je van deze outfit? Ben jij ook helemaal weg van vintage e.d., of is het niet jouw ding?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tweedehands trui, jas, muts en bril
H&M broek
Sacha schoenen

Foto’s door mij. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties