logo
31 March 2012

Filmpje – ‘Hoe maak ik mijn outfit foto’s?’

Gepost in mijn outfits, overig

Ik vertelde jullie in de vorige post dat jullie de outfit van de outfit post van vandaag nog terug zouden zien, maar jullie hadden vast niet verwacht dat dat in de vorm van een filmpje zou zijn, toch?

Mijn idee bleek beter dan de uitvoering; ik wilde jullie een beeld geven van hoe zo’n ‘shootje’ nou in z’n werk gaat. Aangezien de outfit posts een groot deel van mijn blog zijn, leek het me leuk om jullie daar wat meer inzicht in te geven.

Achteraf bleek maar weer dat ik toch nog niet zo geoefend ben met filmen als met het op de foto zetten van mijn outfits. Een groot gedeelte was niet te verstaan (drukke weg, van te ver weg gefilmd…), er zat een vlekje op de lens, en het was knap lastig om mijn ‘cameraman’ vanuit het beste perspectief te laten filmen, door de afstand tussen mij en mijn zusje (die deze keer mijn fotograaf was). Bovendien is de kwaliteit niet denderend, omdat ik mijn HD-optie dus nodig had voor de ‘shoot’ zelf. Gelukkig is het idee in deze voor mij eigenlijk belangrijker dan de kwaliteit, dus ik hoop maar dat jullie me dat laatste zullen vergeven.

Er is veel geknipt, omdat het anders natuurlijk véél te langdradig zou worden. Jullie zien vooral hoe ik ‘heel spontaan’ poseer, mijn zusje haar knieën voor me opoffert, en hoe ik de ‘shoot’ voorbereid. Het tijdsbestek van de opnames in totaal is zo’n drie kwartier. Meestal gaat het foto’s maken zelf wel wat sneller, maar we moesten nu natuurlijk rekening houden met het filmen.

Verder heeft dit filmpje weinig meer uitleg nodig: de titel en het filmpje zelf moeten genoeg zeggen. Veel kijkplezier!

Indien je het filmpje niet kunt zien, klik hier.

Het resultaat van de ‘shoot’ sinds vanochtend hier te bekijken. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of de ‘shoot’ ook ongeveer zo gaat als jullie in gedachte hadden, of dat je toch nog verrast bent.

Ik krijg regelmatig te horen dat lezeressen het leuk vinden om meer filmpjes van mij te zien, dus mijn vraag is: wat zouden jullie leuk vinden als volgend ‘thema’?

Gefilmd door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties