logo
22 March 2012

Mooieschoenen.nl – Mooie schoenen hebben ze!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

Ken jij de webshop mooieschoenen.nl al? Eén ding is zeker: mooie schoenen hebben ze! Op deze schoenen webshop vindt je namelijk allerlei topmerken als Vans, Fred de la Bretonière, Sendra en Ugg. Niet de minste dus! Bovendien vindt je er ook de accessoires van Ugg, pantoffels van Ugg en de megapopulaire Hunter boots! Hoewel deze Hunter boots heel leuk te combineren zijn met een jeans shortje en blote benen, is het toch niet het eerste paar schoenen waar je aan denkt nu de lente definitief is aangebroken. Comfortabele gympies en luchtige sandaaltjes zijn denk ik meer op zijn plaats. En als het weer het nog niet toelaat… kies je gewoon voor de espadrille laars!

Photobucket
V.l.n.r.: Hunter laars / Vans / Fred de la Bretonière espadrille laars / Converse All Stars

Dat er voor ieder wat wils is op mooieschoenen.nl bewijzen de volgende schoenen maar weer: of je nou sportief bent à la Björn Borg, stoer à la Palladium, of kleurrijk à la Lazamani, het is er echt allemaal!

Photobucket
V.l.n.r.: Björn Borg gymp / Lazamani sandaal / Palladium laars

Goed nieuws is verder dat als je op werkdagen voor 15:00 bestelt, je je schoenen de volgende dag al in huis hebt. Verzenden van een bestelling ter waarde van minimaal €50,- is bovendien gratis. Voor een real life ervaring van mooieschoenen.nl kun je een kijkje nemen in hun winkel voor dames en heren: Wicor Telkamp Modeschoenen te Maarssen. Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwe modellen van mooieschoenen.nl? Volg ze dan via Twitter en Facebook!

Heb jij al een paar op het oog?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties