logo
30 March 2012

Nieuw bij Zalando! – Zalando collection

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Je bent vast bekend met de webshop Zalando. Een paar jaar geleden werden ze geïntroduceerd in Nederland, en nu zijn ze hier al niet meer weg te denken. De eindeloze merken, de opvallende spotjes, en natuurlijk vooral: de vele, vele schoenen die Zalando aanbiedt.

Het kon dan ook bijna niet uitblijven: een eigen lijn. Sinds kort is het inderdaad zover, en is Zalando Collection een feit. Kleding, schoenen en accessoires die door Zalando zelf ontworpen worden, en daardoor ook exclusief bij Zalando te koop zijn. De eerste beelden die ik op het Internet voorbij heb zien komen smaakten naar meer: classy items, maar toch ook ingespeeld op de laatste trends. Tijd om zelf ook even Zalando op te duiken en een concretere eigen mening te vormen over dit nieuwe project van het Duitse bedrijf.

Word ik daar even blij verrast! Verschillende lijnen, veel verschillende kleuren, en helemaal ingespeeld op wat we voor dit seizoen ook veel op de catwalk zagen: sporty, ethnic, en peplum. Zalando Collection is daarmee een jonge, draagbare aanvulling op de vele merken die Zalando verder aanbiedt. Toch vind ik de collectie ook vrij klassiek en geschikt voor alle leeftijden.

Voor dit voorjaar heeft Zalando Collection nog verder uitgepakt: ze zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Bernadeth Penkov: zoek op haar naam op de site, en je vindt alle items overzichtelijk bij elkaar.  Bijzonder is dat Zalando bij elke product weergave het item in real life laat zien door middel van een video. Bye bye miskoop!

Al met al is de link naar Zalando Collection is zeker een plekje in je ‘Favorieten lijstje’ waard!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kende jij Zalando Collection al? Wat vind je van de items? 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties