logo
12 March 2012

Outfit – Brillie

Gepost in mijn outfits

Mij wel eens met een bril gezien? En dan bedoel ik dus niet een zonnebril. Nee? De kans lijkt me klein, want ik heb mezelf er ook nog nooit mee gezien. Tot deze keer! Het liefste probeer ik alles fashion wise uit (oké, Crocs zijn wellicht een uitzondering op de regel) en daar hoort een bril natuurlijk ook bij. Helaas, zou ik bijna zeggen, ben ik gezegend met uitstekende ogen, want het dragen van deze neovisioneyewear bril is me goed bevallen. Mijn vader vindt dat het ‘het gezicht zo breekt’, en daar heeft hij wel een punt vind ik, maar ik vind vooral dat het mijn gezicht wat ‘aankleed’ nu ik geen make-up draag. Niet dat dat per se nodig is, maar toch wel leuk voor een keer.

Deze outfit vind ik in totaal ook een plaatje, al zeg ik het zelf. Helemaal mijn ding, helemaal op elkaar afgestemd, comfortabel, én origineel. Een outfit als deze kan echt mijn dag maken, en heeft dat in dit geval ook gedaan. Wat wil ik nog meer?

Nou, een beetje geel misschien. Geel is namelijk mijn lievelingskleur. Maar ook geel is van de partij. Dus nee: ik wil niets meer.

En jij? Wil jij nog meer van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lady Umbrella t-shirt
Primark via eBay rokje
eBay military blazer
tweedehands ketting
neovisioneyewear bril
H&M Trend schoenen

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties