logo
4 March 2012

Outfit – Eindelijk weer op pumps

Gepost in mijn outfits

Het vieren van de verjaardag van mijn vriendje gisteren, leek me een mooie aanleiding om weer eens pumps aan te trekken. Het is namelijk het beschamende geval dat ik me de laatste keer niet eens meer kan herinneren. Los van het feit dat het daar natuurlijk ook niet echt weer voor was de afgelopen tijd, merkte ik dat ik de laatste tijd in een verkeerde flow zat als het op mijn outfits aankwam. Omdat ik veel thuis ben, en áls ik dan weg ben me vaak enigszins praktisch moet kleden, gaat dat praktische ineens de overhand spelen. Zomaar, zonder dat ik het in de gaten had. En dat is helemaal niet nodig, want ik dénk altijd (blame mijn pessimistische aard) dat items vervelender zitten en/of lopen dan ze doen. Als het moet zou ik nog een marathon op pumps kunnen lopen. Bij wijze van. Dus ik moet gewoon niet zeuren en stond gisteren dus eindelijk weer op pumps. Ik heb ze gemist.

Ook met mijn haar zit ik in een soort tussenfase. Ik dacht dat ik die tussenfase wel gehad had, maar er is er blijkbaar nog één. En dat is deze lengte. Het is de lengte dat het te veel ‘hangt’ als ik er niets mee doe. Toen het nog wat korter was viel er vanzelf nog wat volume in, maar het wordt inmiddels zwaar. Dus ik wissel en experimenteer wat af tussen al mijn haarideeën, en dit is de laatste variant: de lichtelijk chicque up do.

Draag jij vaak pumps? En, indien je lang haar hebt, herken je mijn ‘probleem’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
eBay trui
vintage gilet
eBay ketting
H&M Divided jeans
Sacha pumps

Foto’s door Jan Neman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Dat Giletje is heel erg mooi! Misschien kan je met je haar de knot aan de zijkant van je hoofd doen. Die je in je terugblik van kapsels van 2011 had.

  • ja ik weet welke je bedoelt ;). dat blijft wel moeilijker zitten nu mijn haar langer is denk ik, maar ik zal het nog eens proberen :).

 • wat een mooie outfit:D Ik herken inderdaad je probleem van je haren, erg lastig.

 • Gave pumps!

 • bunniesandpeacesigns

  Oeeeh die pumps en die ketting vind ik echt geweldig!

 • Yay voor de pumps! Leuke outfit Suzanne!

 • Jessica

  Wow Suuz, een van je mooiste outfits van de afgelopen tijd! Wat een práchtige pumps, ze maken de hele outfit af.

 • Conny

  wow die pumps zijn wel heel erg gaaf en het vestje ook

 • Jaaaa dat heb ik ook. Ik denk altijd, hmmm geen zin in schoenen met hak want én het gaat pijn doen én dan loop ik niet fijn (vooral op stations enzo). Terwijl het meestal gewoon meevalt… En met mijn haar zit ik nou ook een beetje, er zit geen model in maar een schuine lok knippen weet ik ook niet, omdat ik dan bang ben dat ik daarna weer denk ' ik had het nooooit moeten doen! '. Lastig ja 😉

 • Ik draag juist de laatste erg veel hakken. Pumps – sleehakken, ik vind het allemaal erg mooi. Ik moest er weer even aan wennen, maar nu loop ik als ik niet aan het werk ben, wel erg vaak op hakken. Ik vind je outfit erg mooi, vooral je ketting vind ik erg tof. Het probleem van je haar herken ik wel. Ik heb nu ook zo'n lengte dat ik het alleen maar los 'wel leuk' vind zitten, maar als ik mijn haar vast heb, dan zakt het in een mum van tijd weer in elkaar.

  • goed hoor: dat je hakken draagt. vind ik in ieder geval erg mooi! ik draag ook wel regelmatig hakken hoor, maar dat vind ik nog iets anders dan pumps.

 • Je pumps zijn echt geweldig!

 • Ik herken het haar-probleem.. Ik heb haar tot 10 cm over mijn schouders (iets korter dan jij), maar ik weet echt niet wat ik ermee moet. Ik heb ook heel lang een (halflange) bob gehad. Nu hangt het bij mij een beetje saai naar beneden. Maar wel veel mensen zeggen tegen me; "Wauw, je haar word echt mooi nu het zo lang is." Dus ik ga het gewoon lang laten.

  Maar even over je outfit: Echt leuke pumps en jeans! 🙂

  • dankjewel! ik ga het ook niet afknippen hoor – ben veel te blij dat het eindelijk lang is. maar laat het dan maar écht lang zijn.

 • Tof zeg, die pumps! Leuke outfit en ik vind opgestoken haar leuk bij je staan 🙂

 • Ik kan niet op hakken lopen, helaas. Want de meeste zijn super mooi!

 • itsmysecretdiary

  Leuk (:
  Ik heb zelf ook hangend haar en ga het waarschijnlik binnenkort kort laten knippen.
  Ik vind het gilletje erg leuk (:

 • Maloutje46

  Toevallig, ik heb gisteren ook voor het eerst in maanden (oeps!) hakken aangehad, naar een feestje. Voelde echt zo fijn (ben ik ineens lang, heerlijk) Ik vind jouw hakken erg mooi zeg!

 • ik trek de laatste tijd echt alleen maar mijn laarzen van human nature aan.. lekker fantasieloos maar oh zo makkelijk. misschien is het ook omdat ik door mijn werk altijd op (lage) pumps loop en dat ik er dan thuis totaal geen zin meer in heb. voor een feestje maak ik graag een uitzondering natuurlijk! nog gefeliciteerd met je vriend trouwens, hoop dat het een leuk feestje was :-).
  even over je outfit: vrolijk en toch ook nog redelijk makkelijk, op de pumps na dan he. comfi! 🙂

  • ja klopt. ik wilde ook alleen niet té netjes en aangekleed. dat waren mijn haar en schoenen immers al :).

 • Romy

  Ik ga ook altijd voor comfi outfits thuis, voor mijn gevoel zit het ook veel lekkerder. So who cares. Kan je btw niet eens een keertje een haartutorial maken, lijkt me best leuk! Dat met dat lange haar herken ik heel erg. Als het kort is zit het vele malen mooier naar mijn idee met veel volume. Maar nu wil ik het heel graag laten groeien, dat vind ik stiekem nog wel mooier. Maar nu zit ik precies in zo'n vase dat het en geen volume heeft en het niet mooi lang is. 🙁

  • waarvan zou je een hair tutorial willen zien? 🙂 dan zal ik eens kijken. ik heb die fase nu ook, ook al is het best lang. liever dan nóg langer en écht lang.

 • Wat een leuke outfit zeg! Die pumps zijn echt mooi 🙂

 • Maris

  Goede outfit, alles klopt!! En nee ik draag zo goed als nooit pumps, komt echt door mn lengte.. En dat van je haar herken ik wel, vind mn haar de laatste tijd zo hangen, maar heb geen lef het totaal anders te doen.

  • laagjes, afknippen of een pony – dan heb je het met lang haar wel een beetje gehad. maar ik kan me maris met kort(er) haar eigenlijk niet indenken haha. dat natuurlijke past ook bij jou, dus ik zou niet zoveel 'fratsen' uithalen als je dat niet echt zelf graag wil. dankjewel!

 • Joany

  Wat een leuke pumps! Passen echt heel goed bij deze outfit. Ik herken je haartrouble heel goed, het er zelf pas weer eens de schaar in gezet.

 • Heey, daar is dat leuke giletje weer! Love it!

  Vind de foto’s iets minder sterk deze keer. Misschien door de pose hangend tegen de boom?? I don’t know. Hoop niet dat het lullig over komt, maar ik heb echt beter van je gezien…

  xx

  • sorry mevrouw de fotograaf! je bedoelt echt de foto's neem ik aan (niet de outfit, voor de duidelijkheid)? nou, bij deze hoor ik graag je tips! niet bang zijn om je eerlijke mening te geven hoor :).

 • Lies

  heey
  wat n supermooie outfit!! vooral die ketting en dat giletje en dan die pumps eronder – zoo mooi!!
  ik durf niet zo goed op hakken te lopen omdat ik erg lang ben, en mn vriendinnen bijna allemaal klein :'(
  en mn haar? dat is erg lang en ik ben er wel tevreden mee. het heeft gelukkig veel volume, maar een knot ofzo zakt er wel snel uit.. dan doe ik het los en is het ook weer mooi 🙂
  jouw haar is heel erg leuk op deze foto's!! <3
  Xxx

  • dankjewel! niet bang zijn hoor! je moet maar zo denken: jíj hebt een modellenlengte, daar mogen anderen lekker jaloers op zijn ;). als je je er ongemakkelijk bij voelt, dan moet je het echter gewoon niet doen.

 • uitbundig

  Leuke outfit. Love your pumps <3
  Ik herken je haarprobleem ook wel hoor. Ik heb het zo'n 10 cm langer dan jij, en dan is het helemaal hopeloos. Ik ben gezegend met veel slag. Momenteel ben ik weer heel erg van het (in)vlechten, en nu ik het weer vaker doe gaat het ook veel sneller. Een hele invlecht, een schuine invlecht of gewoon een los vlechtje. Een hoge knot, of een lage staart vind ik ook altijd leuk.

 • die ketting <3 De rest van je outfit vind ik ook geweldig 🙂 Zelf draag ik alleen pumps als ik weet dat ik niet veel hoef te staan & lopen, of met feestjes. Voor de rest loop ik liever op mijn (veel duurdere) sneakers, haha. Soms heb ik ook reserve flatjes in mijn tas om te kunnen wisselen als ik wil dansen 😉

 • Lisa

  wauw, love that! je ziet er super mooi uit met je haar zo en je outfit. en je pumps vind ik echt ge-wel-dig, ik moet binnenkort naar de sacha! en ja, dat met je haar heb ik ook last van. enorm bos krullen.. best lang maar ik wil het niet korter haha :$

 • Jij trekt ook echt meteen geweldige pumps uit de kast, haha! Hele mooie outfit en mooie foto's ook weer.