logo
15 March 2012

Outfit – Het digital print vestje

Gepost in mijn outfits

Een print als van dit vestje vind ik zo mooi! Een beetje abstract, een beetje artistiek. De print doet me ook wel denken aan mijn kleurrijke kimono. Die kleurrijke kimono heb ik dus maar als ‘kleurrijkje kimono’ gedoopt, maar hoe zou je zo’n print anders moeten noemen? Dress Republic noemt dit vestje digital print, dus dat heb ik maar overgenomen bij deze.

Weer eens wat anders: zittende foto’s. Het was een tijdje geleden, en aangezien het gedeelte rondom mijn heupen toch niet het belangrijkste gedeelte van deze outfit is, leende deze outfit zich er goed voor. Ik vind de outfit én foto’s mooi geworden, al zeg ik het zelf. De outfit is wat ‘strakker’ dan jullie van mij gewend zijn, maar op deze manier gaat de aandacht echt naar dat mooie vestje.

Wat vind jij van de digital print? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic digital print vestje
The Sting jurkje
H&M laarsjes
collar onbekend
H&M mannen cuff

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties