logo
25 March 2012

Outfit – Pantervestje

Gepost in mijn outfits

Het mag dan wel heerlijk lenteweer zijn, het is nog niet altijd even warm genoeg om het zonder een lekker vestje te doen. Zonder een lekker pántervestje, kan ik beter zeggen. Ik kreeg meteen complimenten toen ik dit leuke ‘ding’ droeg: ik wist niet dat panterprint zo mooi was met wit als basiskleur. Me like! 

Over de rest van de outfit twijfel ik een beetje. De ‘kleuren’ bruin, wit en zwart vind ik wel mooi, maar qua stijl mis ik iets… vrouwelijks? Deze schoenen doen het voor mij toch beter onder een rokje. In combinatie met een chino (lees: pof) broek als deze, vind ik het geheel toch iets te lomp. En die ‘muts’ bleek toch ook niet meer zo mijn ding. Hij is zo plat, toch? Hij ‘blingt’ wel lekker in de zon – nee, die eerste foto is niet gephotoshopt.

Gelukkig heb ik jullie, en hoop ik dat jullie kunnen zeggen waar de echte ‘zere’ plek nou zit en hoe ik het pantervestje de volgende keer beter kan dragen. Dus kom maar op!

P.S. Helpen jullie mij nog een eindje verder richting de 500 Facebook fans? Het gaat me véél te langzaam: KLIK.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M top
onbekend pantervestje
Zara chino
H&M Trend schoenen
H&M Divided sokjes
H&M Divided muts
Ydeltuyt.nl oorbellen

Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties