logo
10 March 2012

Outfit – Prints in de mix

Gepost in mijn outfits

Jullie hebben nu een paar outfit posts gezien waar de lente al een beetje om de hoek kwam kijken, maar als er een windje opsteekt is het plots weer erg frisjes! Je kunt het net zo goed herfst noemen. Vooral als je een beetje getikt bent, en je zinnen gezet hebt op een shoot ‘op hoogte’. Vandaar de sfeerbeelden (= bewogen beelden) van de wind.

Printjes mixen: ik vind het persoonlijk het leukste wat er is. Mixen is bijna net zo leuk als matchen. Mixen wat een ander niet durft, en matchen waar een ander niet opkomt: ik heb er mijn specialiteit van gemaakt. Deze zomerse broek staat in schril contrast met de winterse sjaal. Wie zegt echter dat dat niet kan? Ik vind het wel kloppen, alles bij elkaar.

Om maar niet te beginnen over de prachtige kleur geel van het jasje, which I adore, en de heerlijke tinten uit de sjaal, which I can’t get enough of.

Wat vind jij? Ben ik iets te enthousiast geweest met printjes mixen, of is het just the way you like it?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic jasje
H&M sjaal
Asos via eBay broek
Hub schoenen
Mango ring

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties