logo
27 March 2012

Outfit – Tussen winter en lente

Gepost in mijn outfits

Is het gek dat, hoe erg ik ook van de zomer houd, ik het winterseizoen zo lang mogelijk wil rekken? Ik vind het gewoon zonde om leuke truien, jassen, maillots en laarzen niet meer aan te doen… wie weet wat het volgend seizoen brengt. Misschien dat ik me dan niet meer in kan denken wat ik er ooit zo leuk aan vond. De perfecte compromis lijkt me seizoenen mixen. Ik koos voor winterse stoffen, maar zomerse kleuren. Niet gek bedacht toch?

Deze kleuren maken me helemaal vrolijk als ik naar ze kijk – geel is mijn lievelingskleur, maar daarna komt zeker rood! Ook ben ik dol op de ‘kraagjes’ trend, en doe hier graag aan mee. Past helemaal binnen mijn stijl, en kan een outfit echt afmaken vind ik.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Look trui
Asos kraagje
New Yorker jas
tweedehands rokje
onbekende maillot
Izi-fes laarsjes
neovisioneyewear.com zonnebril

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties