logo
21 March 2012

Outfit – Twee in één

Gepost in mijn outfits

Dit twee-in-één kledingstuk is hét perfecte kledingstuk voor een laid back zondag in en rond het huis, terwijl de zon schijnt en waardoor de klusjes die je moet doen véél minder erg worden. Drie keer raden hoe ik wanneer/hoe ik hem droeg…

Ja, dit is een kledingstuk dat bewijst dat je niet aan comfort (oh, wat is het stofje heerlijk!) in hoeft te leveren om er leuk, apart en/of catchy uit te zien. Ik heb het natuurlijk over deze, zoalsSugarlips ze noemt, “coco brown trousers that give off the illusion that you’re wearing a draped mini skirt over leggings”. En dat is eigenlijk ook wat je draagt: een rokje over een legging, maar dan zitten ze aan elkaar vast. Wie combinaties maken tussen rokjes en leggings dus lastig vindt, maar het wel vrouwelijk vindt om eens een rokje te dragen: ik heb de oplossing hier voor je gevonden.

Hoewel ik helemaal weg ben van deze broek/dit rokje/deze legging, had ie voor mij nog wel wat kleur nodig: die ging ik zoeken in de, helemaal hot dit seizoen natuurlijk, pasteltinten. Deze vintage blazer maakt de van de onderkant vrij sportieve look een beetje meer classy en de ketting is een mooi compromis tussen beiden stijlen waaruit de outfit bestaat: een beetje chic, een beetje stoer.

Wat vind jij van dit twee-in-één piece? Net wat je zocht of juist een beetje te ver gezocht?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker body
vintage blazer
Sugarlips twee-in-één rokje en legging
SaZjewelry.nl ketting
Suprise Shop zonnebril
Converse All stars

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties