logo
19 March 2012

Outfit – Vogelvrij

Gepost in mijn outfits

Het was een tijdje geleden dat ik dit jurkje uit de kast had getrokken en nu het weer wat mooier weer wordt leek me dat wel weer tijd worden. Voor degene die het niet kan zien: er staat een vogelprintje op. ‘Vogelvrij’ vond ik een mooie titel voor deze post omdat ik ‘vogelvrij’ zo’n mooi woord vind. Niets lijkt me vrijer voelen dan een vogel zijn, al denken zij daar zelf waarschijnlijk heel anders of misschien wel helemaal níet over. De alliteratie doet het woord ook goed, en bovendien vind ik het zo komisch dat de betekenis zo ontzettend anders is dan de associatie: ‘in de ban doen’. Hoe contrasterend had je het kunnen bedenken?

Goed, tot zover ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, nu over naar het jurkje in kwestie. Een jurkje dat ik heb gecombineerd met een prachtige turquoise/petrol-achtige tint, waar ik persoonlijk erg fan van ben. Alles vind ik geslaagd, de oorbellen vind ik het zelfs helemaal afmaken, totdat we bij de schoenen aankomen. Die vind ik toch iets te lomp onder deze outfit en bij nader inzien een lichte mismatch.

Wat vind jij? Van het jurkje, de kleuren, de schoenen en de titel van deze post desnoods.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
blouse uit Zweden
New Look via eBay jurkje
H&M jasje
Zara panty
Izi-fes laarsjes
Lookinggoodtoday.com verenoorbellen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties