logo
5 March 2012

Uit het archief

Gepost in fashion, overig

Na een aantal jaar bloggen staat de harde schijf van mijn laptop vol met beelden. Vooral van mezelf, maar vooral ook van streetstyle, andere bloggers, fashionshows en andere inspiratie. Gebruikt voor blogposts lang, lang geleden of onlangs nog gebruikt voor mijn dagelijkse updates op de Facebook pagina.

Beelden die, net zoals bloopers, nooit gepubliceerde outfit foto’s, vroegere outfits, en jeugdbeelden (die ik jullie zo nu en dan ook laat zien), zonde zijn om jullie te onthouden. Mij gaven ze na een middagje speuren namelijk weer een nieuwe fashionboost. Plus wat zelfvertrouwen, want ik vind het super om te zien dat ik vroeger nog vaak maar ‘wat deed’ als het op het delen van mijn beelden aankwam, terwijl ik daar nu bewust over nadenk.

Archiefbeelden krijgen jullie vandaag te zien dus. Niet in tien minuutjes bij elkaar geraapt uit het allesomvattende web, maar nostalgisch afkomstig van mijn harde schijf en allemaal met een minder groot of groter persoonlijk verhaal of idee. Opvallend: sommige mensen zijn trendsetters in hart en nieren, want veel van wat ik tóen gaaf en opvallend vond bij hen, is nu een regelrechte trend.

Enjoy!

Photobucket
Ik ben totaal niet weg van die studs en de rest, maar dat háár. Geweldig! Alsof het in vuur staat, en een vernieuwende versie van ‘ombre’. Bron foto.

Photobucket
Een a-symmetrische rok: deze rode (H&M Trend, zomer 2011) vond ik erg mooi, maar ben ik nooit tegen gekomen. Ik vraag me af of er nu een andere versie is die er voor mij aan kan tippen. Bron foto.

Photobucket
Geel is en blijft mijn lievelingskleur. Bron foto.

Photobucket
Hoewel ik helemaal geen trenchcoat fan ben, viel ik als een blok voor deze kleur. Bron foto.

Photobucket
Ivania: een jaar geleden liep zij er zo bij. Nu de rest van de bloggers. Het had allemaal zo van de huidige H&M Trend collectie af kunnen komen. Bron foto.

Photobucket
Niet alleen leuk voor een modeshow, wat mij betreft. Bron foto.

Photobucket
Deze panteroortjes heb ik nog liggen. Ze zijn me inmiddels toch wat te theatraal, maar ook weer te leuk om te laten verstoffen. Twijfel, twijfel. Do I need to grow up of moet ik me juist niet aanstellen en ‘m opzetten? Bron foto.

Photobucket
Je hebt héél veel pumps met strikjes, maar ik weet zéker dat geen één er zo mooi zijn als deze. Bron foto.

Photobucket
Elin Kling liep er een jaar geleden zo bij. Nu is metallic niet weer weg te denken bij de hipkippen van nu. Een voorsprong moet er blijven. Bron foto.

Photobucket
Vind je dit geen prachtig kapsel? Het is dat ik net door de tussenfase met mijn pony heen ben, anders liet ik er weer één knippen. Bron foto.

Photobucket
Eén van de eerste, bekende beelden van Jessie J. Ik maakte deze make-up look na, en vind hem nog steeds zó zó geweldig. Bron foto.

Welke foto is jouw favoriet?

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • jaaaa geel is zooo mooi,hip,vrolijk en bijzonder!!!

 • De strikjespumps! <3

 • Ik vind Jessie J echt geweldig 🙂

 • whilehavingrum

  Er is nooit iets te theatraal. ; ) Bereid je voor op veel gestaar, maar ik zeg aantrekken die oortjes!!

  • Jessica

   Helemaal mee eens!

   P.s. wow wat heb je die jessie j look mooi nagemaakt!

  • haha… de laatste keer dat ik ze op had dacht iedereen dat ik carnaval vierde inderdaad ;).

 • wat leuk om te zien! Ik heb de asymetrische rok na een hele zoektocht weten te vinden in Parijs en hij is in het echt nog mooier <3 Ivania ziet er echt geweldig uit op die foto!! En ik wil nu ook goud in mijn haar <3 Oh en Jessie J heeft echt een geweldige stijl!

  • oh, ik ben nu zó jaloers op jou. als je er ooit op uitgekeken bent, weet je me te vinden :).

 • itsmysecretdiary

  Mijn favoriete foto? Geen twijfel mogelijk de panteroortjes!
  Superleuk, moet je gewoon weer eens opzetten (:
  Ze zijjn echt zoow leuk! "Loveee"

 • joycelysanne

  ik vind die gele hakken echt super!

 • Schoenen met strikjes! Schattig.

 • ik hou van Jessie J & Gele pumps (met strikjes? hihi)

 • Mooie inspi achtige foto's!

 • Wat leuk dat je allemaal foto's die je inspirerend vind opslaat, dat moeti k ook echt een keer gaan doen!

 • Wat een toffe foto's zeg! Leuk om te zien dat sommige bloggers in trends lopen die dan pas een paar weken of maanden later 'in' worden. Oh en, wat een prachtige look van Jessie J! Love it! <3

 • het haar op de eerste foto <3!

 • Erg leuk om te zien, moet je vaker doen! 😀 Ik sla ook echt altijd álles op 🙂

  • ik niet hoor! ik zie zóveel mooie dingen, en mijn laptop staat al zó vol met foto's e.d. maar dit zijn allemaal plaatjes en foto's die ik nog had van blogpost van tijden terug, of waar ik in ieder geval een blog-doel mee had :). leuk om die weer eens op te duiken!

 • De foto van Ivania is mijn favoriet. Prachtige outfit, die kleuren zo gecombineerd vind ik echt heel stijlvol en origineel!

  • ja! nu is het wat je veel ziet, maar zeker als je bedenkt dat deze outfit al een jaar oud is.

 • Gewoon lekker 't kind blijven joh, boeie van die oortjes, ik heb ook van die poezenoortjes om m'n oren warm te houden tijdens de kou. Heb ze lekker gedragen 🙂 Nooit jezelf verliezen door hoe de maatschappij 'misschien' naar je kijkt hoor!
  En die schoenen, omg, sinds ik zo'n plaatje heb gezien over hoe de botten eruit zien in zulke schoenen durf ik niet meer heels te dragen ;s Durf er nu zelfs amper naar te kijken ;o

  • ja, daar heb je ook gelijk in, maar toch… het moet niet het doel zijn om je af te zetten tegen de maatschappij, je moet jezelf er ook wel echt lekker bij voelen, vind ik. ik zal het in ieder geval weer eens proberen – kan nooit kwaad ;). ik heb dat plaatje ook gezien (op follow fashion toch), maar ik was er niet zo erg van onder de indruk eigenlijk. waarmee ik niet wil zeggen dat hakken dragen niet slecht is, overigens.

 • Atka

  Het mooite haar kleur en kapstel!!!ik had het ook zo:(