logo
23 April 2012

A Touch Of Fashion – Festival inspiratie door Coachella 2012

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Zoals je misschien al gemerkt heb, probeer ik de laatste tijd wat meer in te spelen op de actualiteit als het op A Touch Of Fashion aankomt. Ook deze maandag heb ik weer een poging gewaagd. Het onderwerp is namelijk festivals, en wel het net afgeronde Coachella festival in de VS. Veel buitenlandse sites stonden er vol mee, en ook in Nederland waren er online genoeg streetstyle plaatjes te vinden van de bezoekers. Wat ik daar dan aan toe te voegen heb? De leukste looks als inspiratie gebruiken en vertalen naar tips om jouw eventuele festival-look-onzekerheden weg te nemen.

Photobucket

De nieuwe A Touch Of Fashions is sinds vanmiddag online en je leest hem natuurlijk weer hier, op veracamilla.nl.

Bron linker afbeelding.

Bron rechter afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties