logo
3 April 2012

BagageOnline.nl – Fashionable op reis!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind reizen altijd behoorlijk veel organiseren. Als ik naar mijn vriendje op en neer ga heb ik bijvoorbeeld al mijn laptop (bloggen!), camera (foto’s maken!) en kleding (outfits!) nodig: regelmatig sjouw ik me er lam aan. Ook ben ik altijd aan het zoeken naar de juiste, stevige en niet te lelijke, (weekend)tassen om het allemaal zo leuk én praktisch mogelijk mee te vervoeren. Nu heb ik daarvoor een goede tip ontdekt! Ik kende al een hoop webshops, maar nog geen die gespecialiseerd is in bagage. BagageOnline.nl wel! Alle bekende merken, als Kipling, Samsonite en Eastpak zijn er verzameld. Van koffers tot rugzakken tot laptoptassen: met alle vormen van bagage is rekening gehouden.

Photobucket

Ook vond ik er merken die voor mij nog onbekend waren, zoals de Cowboysbag tassen. Een kijkje waard wat mij betreft, want ze zien er erg stevig (echt leder, één jaar garantie!) en fashionable uit. Dat laatste geldt natuurlijk ook voor de Oilily tassen, waarvan ik altijd spontaan vrolijk word. Ben je een wat stoerder type? Dan zijn de rugzakken van Dakine misschien wat voor je.

Photobucket
Mijn favorieten uit de webshop: de Cowboysbag Colorado en Cowboysbag Atlanta

Alle koffers en tassen worden gratis thuis bezorgd in Nederland en België. Ook voor accessoires als kledinghoezen en agenda’s kun je bij Bagage Online terecht. Als je op een werkdag voor 17:00 besteld, heb je je bestelling bovendien de volgende dag al in huis!

Met wat voor bagage reis jij vaak?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties