logo
3 April 2012

Battle of the outfits – Two-tone rokje

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Deze editie heb ik weer een rokje voor jullie: één van mijn favorieten. Door de gele kleur kan het rokje echt wat toevoegen aan een outfit, maar door de khaki kleur kan het ook een fijn basic rokje zijn, wanneer ik iets langs over het gele gedeelte draag. Het ballon effect vind ik super leuk, vooral als ik de bovenkant verder strak houd zoals bij de eerste outfit. Een nadeel van het rokje is dat het erg snel kreukt, en door het model ook bijna niet te strijken is (dit zie je vooral goed bij de derde outfit).

De eerste twee outfits van mijn selectie zijn alweer van bijna een jaar geleden: mei 2011 (hallo geschoren haar!). Als ik deze outfits zie, dan merk ik echt dat mijn stijl toen toch nog een stukje meer uitgesproken was dan die nu is. Misschien komt het doordat ik ouder word, of doordat ik door mijn lifestyle meer ga voor praktisch, maar ik mis het wel eens: dat over the top gevoel. De laatste outfit zullen de meeste van jullie zich nog wel herinneren: die was van jongstleden.

Vandaar dat mijn favoriet deze keer ook gaat naar de eerste outfit. Ik was de outfit alweer half vergeten, maar als ik hem terugzie vind ik het geheel echt stunning en klopt het plaatje helemaal voor mijn gevoel. Met de andere twee outfits ben ik trouwens ook nog steeds blij.

Echter, jouw mening telt dus: roept u maar! Kies je outfit 1, 2 of 3 als winnaar?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Primark via eBay rokje.P.S. Wat voor soort item willen jullie de volgende keer zien in deze rubriek?

Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties