logo
27 April 2012

Beeldmateriaal – April

Gepost in fashion
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

Op de dag dat ik 18 en half word (pfff, ik vind dat al best oud) geef ik jullie graag een deze inspiratie mee. Nadat jullie positief waren over de eerste editie van Beeldmateriaal, heb ik deze maand gewoon weer nieuwe afbeeldingen voor jullie. Soms vind ik het eerlijk gezegd zonder om er iets onder te zetten, omdat bij sommige afbeeldingen tekst simpelweg afleidt. Een afbeelding kan soms veel veelzeggender zijn dan tekst – wat een cliché hè?

Mijn ‘archief’ is weer geplundeerd: geniet ervan!

Photobucket
Als ik ooit ga trouwen wil ik in een Barbiejurk met strikken, een enórme sleep en op hakken hoger dan Alexander McQueens, maar als het ooit zover is: ga ik misschien wel voor iets simpels als dit. Deze editorial kon je hier al zien, maar ik vind hem nog steeds geweldig. Bron foto

Photobucket
Veel Jeffrey Campbell’s zijn echt om stapelverliefd op te worden, maar deze vind ik écht om niet uit mijn kop te krijgen. Helaas vind ik het merk nog steeds overpriced. Bron foto

Photobucket
Ik heb zo’n beetje aan mezelf gezworen dat ik nooit meer van designer items zou gaan houden dan van H&M, maar soms kan ik echt niet ontkennen dat ik dingen zie die ik helemaal de bom vind. Gelukkig geldt: kijken mag, toch? Bron foto

Photobucket
Achteraf is dit misschien toch wel het mooiste item van de Marni voor H&M collectie. Bron foto

Photobucket
Ik ben helemaal niet het type die de laatste trends volgt, maar de trends van deze zomer zijn toevallig helemaal mijn ding. Een mintgroen pak: hell yeah! Bron foto

Photobucket
Collars zijn voor het grootste gedeelte wel ‘geweest’, maar als er zo’n gaaf exemplaar als deze opduikt, word ik gewoon weer opnieuw fan. Bron foto

Photobucket
Nog meer pastel én een kraagje. Ik zei toch dat ik van de trends van deze zomer hield? Bron foto

Photobucket
Ze wordt hoe ouder hoe losbandiger en hoe ordinairder eigenlijk ook, maar toch ben ik vanaf het begin fan geweest van haar uiterlijke transformaties, gevoel voor stijl, en diversiteit. Vooral dat laatste kan ik erg waarderen in de stijl van een persoon, en hoewel niet alles wat ze draagt móói is: in mijn eigen outfits is dat ook niet het uitgangspunt. Als het op een bepaalde manier fascineert vind ik dat veel leuker. Deze cover vind ik te gek. Geel staat prachtig bij haar getinte huid. Bron foto

Photobucket
Iedere keer als ik in H&M ben, blijf ik weer even staan bij dit blousje. Tot hij waarschijnlijk een keer uitverkocht is, en ik hem ontzettend mis. Bron foto

Photobucket
Wit en puntig: ook weer zo’n trend die ik niet kan haten. Bron foto

Photobucket
Het is echt té lang geleden dat ik nail art maakte, maar eerlijk gezegd word ik door gave afbeeldingen alleen maar gedemotiveerd me er weer eens aan te wagen. Wie kan er in godsnaam zo’n strak lijntje trekken? Ik niet! Bron foto

Welke foto is je favoriet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties