logo
29 April 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

Zo vlak voor Koninginnedag heb ik weer nieuwe blogpost tips voor jullie, en natuurlijk hebben sommige een oranje tintje. Zo link ik naar een post met nog wat last minute (fashionable!) Koninginnedag-look inspiratie, en heb ik een recept voor je om van je eigengemaakte culinaire hoogstandje te snoepen, óf natuurlijk te verkopen, morgen.

Voor wie allang Koninginnedag-moe is heb ik ook een paar non-oranje onderwerpen ertussen gedaan, die ik allemaal zeker een plekje in dit nieuwe rijtje blogpost tips waard vond.

Veel leesplezier (klik op de link achter ‘Tip!’ om de blogposts te lezen) en natuurlijk alvast een héle fijne Koninginnedag!

Tip!Last minute outfit-inspiratie voor Konginnedag.PhotobucketOok ik vind het altijd weer lastig: zal ik gewoon ‘schijt’ hebben en in het zwart gaan? Zal ik eens over the top doen en van top tot teen in oranje gaan? Zal ik mezelf eens voor gek zetten en een oranje pruik + bril opzetten? Of ga ik voor het Hollandse ‘ik teken alleen vlaggetjes op mijn gezicht’? Alle opties zijn in ieder geval niet héél erg ‘mode vriendelijk’. Deze inspiratie foto’s in ieder geval wel!

Tip! Een lekker en snel toetjesrecept.PhotobucketAls het op toetjes aankomt, eet ik nog altijd het liefste schepijs. Geen rare sauzen, vruchten, decoraties en vruchtjes erop: gewoon een bom ijs. Hoewel mijn dieet wel iets versoepeld is, is ijs (door de vele suiker én zuivel) nog steeds wel echt den boze. Dit toetje is een stuk dieet-vriendelijke én gezonder denk ik. Bovendien schijnt het écht snel klaar te zijn, is het origineel, ziet het er leuk uit, en is het simpelweg ‘weer eens wat anders’.

Tip! “Hotter than my daughter”.PhotobucketOp Facebook sprak ik mijn lof al uit over het programma, maar ik kan het niet weerstaan ook hier weer eens dit leuke programma te noemen. Hotter than my daughter is voor mij een programma een programma met humor, stijl (hoe gek dat ook klinkt…), diepgang en daarnaast zijn ze ook nog eens erg realistisch: als de moeder er morgen weer in haar ‘eigen kloffie’ bij wil lopen is dat ook prima. Dit programma laat alleen maar zien hoe het óók kan. Daarmee laten ze de kandidaten in hun waarde, maar is er genoeg ruimte om op een sympathieke manier de spot te drijven. Het is dat ik vind dat Gordon gemaakt is voor het programma, anders zou ik willen dat ik het zelf presenteerde.

Tip! Moleskine style journal.PhotobucketHoewel ik zelf té veel kleding, een té grote wishlist en té veel combinaties heb om in dit boekje kwijt te kunnen, denk ik wel dat het voor een hoop lezers erg handig is en overzicht kan geven. Bovendien hoor ik zoveel goede verhalen over Moleskine, dat er ooit denk ik toch één variant van het merk mijn kant op zal komen.

Tip! Oranje tompoezenPhotobucketDe favoriete lekkernij van mijn vriendje: tompoezen. Bij Bakker Bart liggen ze op dit moment natuurlijk helemaal in-stijl-oranje, maar zelf maken is veel leuker (en lekkerder?) toch?! Ik krijg in ieder geval honger bij het zien van de beelden.

Tip! Square eyelinerPhotobucketTja, wat kan ik nog schrijven over Ivania? Ik heb al vaak genoeg geschreven dat ik vind dat ze geniaal, vooruitstrevend, eigenzinnig, trendsettend en meer dat soort is, toch? Misschien wordt het saai, maar deze eyeliner vond ik weer zo vernieuwend (en simpel!) dat ik hem jullie niet wilde onthouden.

Tip! Alles over BB-cream.Photobucket
BB-cream ken ik eerlijk gezegd alleen van Yfke. Die met haar mooie koppie vrolijk dansend deze crème aanprijst achter mijn televisiescherm. Maar verder? Geen idee. Heel interessant vond ik het dus, om eens alles achter, over én ervaringen over BB-cream te lezen.

Wil je meer blogpost tips, links en aanraders van me weten? Volg me dan via Twitter en Facebook, waar ik ze ook regelmatig met je deel.

Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties