logo
22 April 2012

De leukste reacties – April

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

April is alweer een heel eind voorbij, dus ga ik gauw de leukste reacties van de afgelopen posts met jullie delen. ‘Leuk’ is in deze context een breed begrip, want ik kies de reacties die er voor mij – om wat voor reden dan ook- op een goede manier uitspringen. Deze post kost even wat lees- en scrollwerk, maar wellicht is dat wel welkom op deze wisselvallige dag.

Eerlijk gezegd wordt het steeds moeilijker om er opvallende reacties uit te pikken. Dat is absoluut niet als kritiek of ondankbaar bedoelt, maar ik hoor gewoon vaak dezelfde dingen en zie steeds dezelfde mensen reageren. Ik wil jullie natuurlijk wel kunnen blijven boeien in deze rubriek, dus bij deze mijn vriendelijke verzoek aan alle lurkers: laat ook eens gezellig van je horen!

Als laatste ontdekte ik nog dat ik deze keer de reacties heb gerangschikt van nieuwer naar ouder – eerdere maanden deed ik dat andersom. Maar goed: je leest hetzelfde, dus ik neem aan dat het geen punt is.

Outfit – Mosterdkleur
Photobucket
Gewaagde(re) items worden vaak automatisch gecombineerd met zwart, merk ik. Ik vind het leuk om jullie te laten zien dat combinaties met andere kleuren ook heel goed kunnen, zonder dat het meteen too much wordt. Mijn doel vind ik in deze outfit in ieder geval bereikt, en gelukkig lijkt Anouk daar ook zo over te denken.

Ik en mijn garderobe – Wat jullie willen weten (1)

Photobucket
Natuurlijk geniet ook ik ervan om naar perfect opgeruimde en gestylde huizen, kasten en mensen te kijken maar geeft dat ook een goed beeld van hoe ik ben? Nee. Ik ga ervan uit dat jullie (met hier en daar het één en ander opgepoetst, want te ‘menselijk’ hoeft ook niet) het meest waarderen, dus met die insteek schrijf ik ook dit blog.

Jansen magazine – Wat is er veranderd? 
Photobucket
Ook al gun ik Jansen een andere mening; ik word er altijd blij van als mensen verder kijken dan hun neus lang is en eigen opvattingen durven te hebben. Juist omdat Emma ergens anders aangaf dat ze te weinig voor haar eigen mening uitkwam, vind ik het knap dat ze het aangeeft dat ze de meeste tijdschriften gewoon niet de aanschaf waard vindt, zonder het blad of zijn lezers als zodanig af te kraken.

Blogpost tips
Photobucket
Omdat ik ook niet alles weet, kan, zie, ken en bij kan houden zijn tips, attenties en adviezen altijd welkom.

De VerzamelaarsJaarbeurs – Wat en hoe is dat? 
Photobucket
Ook al is het altijd moeilijk als iemand vindt dat je iets niet per se goed hebt gedaan, ik ben er wel blij om dat lezeressen blijkbaar zo eerlijk tegen mij durven te zijn. Kritische meningen houden me scherp en helpen me om te leren en groeien als mens en als blogger. Zolang het netjes en goed onderbouwd gebracht wordt, zoals Willemijn doet, vind ik het ook helemaal niet zo belangrijk of ik het nou met haar eens ben of niet. Ik steek mijn mening hier niet onder stoelen of banken, dus ik vind het alleen maar fijn dat lezeressen dat ook niet doen. Wil je inhoudelijk nog reageren over Willemijns punt? Dat kan bijvoorbeeld hier op Facbook.

Outfit – Cosmo 30 jaar feest
Photobucket
Nog steeds is één van de meest voorkomende reacties: ‘Ik was er zelf niet opgekomen, maar eigenlijk staat het erg goed’. Ook deze reactie valt weer in die categorie. Blij word ik daarvan, want ik wil aan niemand mijn stijl opleggen, maar aan iedereen laten zien wat er allemaal mogelijk is met o.a. kleding. Fijn als dat vervolgens ook erkend wordt.

Schrijfgraag – Vergelijken
Photobucket
Wat ik fijn vind aan deze reactie, is dat ik het gevoel heb dat Malou begrijpt dat een stukje als deze me niet in de koude kleren gaat zitten. Natuurlijk heb ik er later met mijn vriendje over gepraat, en natuurlijk door deze post te schrijven een bepaalde confrontatie opgezocht. Makkelijker was het geweest om het allemaal niet ‘groot’ te maken, niet op deze manier zo de nadruk te leggen op mijn eigen ‘onzekerheid’ en niet de grens op te zoeken van wat te privé is en wat niet. Zo zit ik echter niet in elkaar en dat dat niet zo vanzelfsprekend is, is toch wel fijn om te horen.

Nog steeds geldt dat ik op zoveel mogelijk reacties wil reageren, maar soms ben ik wel eens het overzicht kwijt van waar ik nu wel en niet op gereageerd heb. Excuus als de reactie dus een paar dagen duurt of helemaal op zich laat wachten – ik lees natuurlijk alles, maar juist doordat ik een reactie dan al gelezen heb weet ik soms niet of ik ook alweer een reactie heb achtergelaten. Daar moet ik nog even een beter systeem voor mezelf in bedenken.

Wil je alsnog je feedback achterlaten over mijn blog, een blogpost, of wat dan ook? Dit kan natuurlijk altijd bij de reacties en, mocht je dat liever hebben, per mail. Ik wil ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om jullie erop te attenderen dat je een kledingstuk in kunt zenden voor de rubriek Lezeressenvraag; en mij op die manier aan het werk zetten met een kledingstuk waarbij je moeite hebt deze te stylen. Deze aanmeldingen zijn eveneens te sturen via mail.

Geniet van je laatste beetje weekend en laat het me weten of je het leuk vond deze post te lezen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties