logo
26 April 2012

De rollen omgedraaid – Bas in primaire kleuren

Gepost in overig
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Wat meer weten over Bas? Lees deze post nog eens.

Zoals je weet ben ik dol op kleur, en zie ik mijn vriendje dan ook het liefste in alles wat kleurrijk is. Toen hij dit bonte ensemble droeg heb ik hem dan ook gauw even op de kiek gezet. Ik wist niet dat de primaire kleuren (met een beetje fantasie hier en daar) zo goed konden staan bij elkaar.

As we speak ben ik ook meteen wat tijd met Bas aan het inhalen, aangezien we elkaar voor vandaag bijna drie weken niet hebben gezien door allerlei omstandigheden. Wellicht stel ik me aan, maar ja – dat vind ik best lang. Vandaar dat ik gauw mijn aandacht weer ga verleggen en jullie aan het woord laat…

…wat vind je van Bas in primaire kleuren?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
H&M Divided vest
Vans schoenen


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties