logo
8 April 2012

De rollen omgedraaid – Saskia in blauw

Gepost in overig, persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Geel zal je wellicht meer in de paassferen brengen dan blauw, maar niet getreurd: over geel ga je nog meer horen verderop in dit paasweekend. Voor nu zul je het, aangezien ik niets geels van Saskia kan bedenken, met blauw moeten doen. Ook een mooie kleur, toch?

Als koukleum heb ik me dit jaar nog niet aan blote benen, maar -zoals jullie ook al in dit filmpje zagen- Saskia heeft zich er al een paar keer aan gewaagd. ‘Kortebroekenweer’ noemt ze het, als de zon schijnt.

Saskia is mijn zusje, dit kon je hier al lezen, en terwijl je haar eerder nog hierin kon uittekenen wordt haar stijl steeds gevarieerder. Heel gezond als je twaalf bent: dan moet je lekker proberen en experimenteren met kleding. Ik ben blij dat ik dat ook heb gedaan, maar eerlijk gezegd ook blij dat het voor het grootste gedeelte weer achter me ligt.

Eén ding is echter nog steeds standaard: Sas heeft iets op haar hoofd. Zonder ken ik haar eigenlijk niet meer. Was het eerst haar zwarte hoedje waar ze aan verknocht was, langzaamaan zijn daar steeds meer varianten bij gekomen die de plek moesten delen. Haar Yankees pet was de afgelopen tijd favoriet, maar ik zie haar ook steeds meer met blauw muts, en laatst heeft ze zelfs een ‘bloemenkransje’ gekocht.

In een outfit als deze vind ik Sas op haar allermooist: niet te veel poespas, toch enigszins netjes, maar vooral ook een beetje eigenwijs.

Wat vind jij van haar outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
H&M blazer
Sacha schoenen
H&M Divided hoedje


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties