logo
11 April 2012

Lancering – De Modemeisjes by Lake Side

Gepost in fashion

Ongeveer twee maanden geleden schreef ik over de kick-off van de samenwerking tussen de Modemeisjes en Lake Side, weet je dat nog? Heb je die post toevallig gemist, bekijk hem dan hier even terug. Voor wie de Modemeisjes en/of Lake Side namelijk niet kent: in die post leg ik uit wie ze zijn en waarom ze samenwerken. Daar is in deze post helaas geen plek voor want I’ve got some pictures to share!

Some‘ is echter erg licht uitgedrukt, want zelfs na drie keer foto’s te hebben laten afvallen zijn het er nog een hoop. Ik had dan ook het geluk dat ik mijn zusje bij me had om foto’s te maken (voor degenen die dachten dat ik serieus was met mijn ‘privé fotografe‘, dat mocht ik willen…) én dat het gewoon een erg leuke lancering was. Zonde om er maar een gedeelte van te kunnen laten zien, dus verwacht binnenkort meer foto’s op de Facebook pagina.

Anyway, eerder werd dus de ‘aftrap’ van de samenwerking ‘gevierd’, maar mocht ik de collectie nog niet aan jullie laten zien.  Die moest namelijk zoveel mogelijk een verrassing blijven tot gisteren: de dag dat alles door middel van een modeshow getoond werd aan de modescene and others. Dit keer (natuurlijk) niet in een Brabants dorpje, maar in hartje Amsterdam, en met een beetje véél meer glamour. Kijk maar mee:

Photobucket
Toen was het nog leeg. Maar zo kun je wel duidelijk de prachtige setting zien.

Photobucket
Al gauw vult de zaal zich met fashionistas, waaronder Amanda.

Photobucket
Ook spotte ik tussen alle hipkippen dit überleuke haar: gekleurde veertjes, zelf gemaakt!

Photobucket
Styliste Graziëlla Ferraro legde het accent op haar voetjes.

Photobucket
En toen was het tijd voor de Modemeisjes om hun gezicht te laten zien!

Photobucket
“Super dat jullie allemaal gekomen zijn!”

Photobucket
Helaas lukte het niet helemaal zonder kaartjes, maar achteraf vertelde de meiden dat ze dan ook heel zenuwachtig waren.

Photobucket
Een tíkje jaloers word ik hiervan.

Photobucket
Waar we uiteindelijk voor gekomen zijn: de modeshow. Persoonlijk vond ik het wel jammer dat de meiden zelf niet liepen, maar het is natuurlijk ook wel logisch: een kledingontwerper showt tenslotte ook niet zijn eigen creaties. Bovendien was het voor hen druk genoeg achter de schermen, kan ik me zo voorstellen.

Photobucket
Herkennen jullie Rosalinde nog van Beneluxt Next Topmodel 2009?

Photobucket
Ik houd van combinatie geel/rood!

Photobucket
Photobucket
De schoenen werden verzorgd door Café Moda.

Photobucket
De modellen waren gecast op de types ‘Tamara’, ‘Josh’, en ‘Maria’. Drie keer raden welk type dit is.

Photobucket
De prachtige sieraden tijdens de show zijn helaas niet afkomstig uit de collectie, en helaas ook vrij prijzig. Ze zijn van het merk Reminiscence.

Photobucket
Photobucket
Gelukkig mocht er gelachen worden op de catwalk.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
De show wordt natuurlijk geëindigd met nog een woordje van de Modemeisjes, deze keer in hun eigen collectie.

Photobucket
“Ik ben van de mededelingen”, aldus Tamara.

Photobucket
“Uuh, welke kant kijken we nou op?”

Photobucket
“Deze kant!”

Photobucket
…en iedere keer als ze dachten klaar te zijn, moesten ze opnieuw hun lachspieren oefenen. Gelukkig zagen ze er niet uit alsof ze daarvan baalden.

Photobucket
Een hele trotse medewerkster van Lake Side.

Photobucket
Buiten werden interviews gegeven aan Shownieuws.

Photobucket
Ik heb echt zoveel respect voor de dame (van Masterpiece Of Cake) die deze taart heeft gemaakt!

Photobucket
Photobucket
Ik vond het echt zonde toen hij werd aangebroken, haha. Helaas kon ik geen stukje proeven, maar als hij zo goddelijk smaakte als hij eruit zag…

Photobucket
De DJ draait nog een paar uurtjes door…

Photobucket
…zodat de lancering een echt modefeestje wordt. Herkennen jullie de tweede van links op deze foto?

Ik kan niet zeggen dat ik veel vernieuwends tussen de collectie heb gezien, en dat ik heel wild werd door de originaliteit van de kledingstukken. Waarom ik deze samenwerking echter erg waardeer is omdat de Modemeisjes glamour niet alleen in Rotterdam en Amsterdam willen zien, maar door heel Nederland. Vandaar ook dat ze samenwerken met Lake Side, die winkels heeft door heel Nederland en voornamelijk in dorpen. Bovendien vind ik het goed dat de dames erg dicht bij zichzelf zijn gebleven, en zijn ze alledrie heel sympatiek. Ik heb genoten!

De t-shirts zijn nu al hier te koop en de rest van de collectie is vanaf 16 april te koop in alle Lake Side winkels in een apart shop-in-shop gedeelte, en daarnaast via de webshop. Tot en met 26 april gelden er speciale aanbiedingen op bepaalde items, dus mocht je wat op het oog hebben dan is dat wellicht interessant.

Wat heb jij voor beeld van de collectie?


Foto’s door mij en Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties