logo
14 April 2012

Londen streetstyle – April 2012

Gepost in fashion

Zoals beloofd in de vorige blogpost: Londen streetstyle! Mit vielen dank voor Yara natuurlijk, want zij heeft speciaal één van haar middagjes opgeofferd voor dit kado’tje aan mij en jullie.

Toen ik het resultaat bekeek, viel me toch wel één ding duidelijk op: Londen ligt niet in Nederland. Nu wil ik niet zeuren over mijn land, en ook niet zeggen dat hier niets hips rondloopt (dat is namelijk helemaal niet waar), maar vind je ook niet dat de sfeer van deze foto’s gewoon echt maakt dat je weet dat ze buitenlands zijn? De mode daar is ook wat ‘jonger’ dan hier. Vergelijk deze post maar eens met mijn streetstyle post van vorige maand.

Tot slot kan ik alleen maar zeggen dat ik héél graag ook eens naar Londen wil. Het is dat ik een lichtelijke hekel heb aan reizen, want anders had ik dat allang gedaan. Ik mag er dan niet zoveel moeite mee hebben dat mijn algemene ontwikkeling niet top is, ik wil natuurlijk niet aan mijn kleinkinderen vertellen dat ik nooit verder ben gekomen dan Friesland. Gelukkig is dat ook niet het geval.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Welke foto is je favoriet?


Foto’s door Yara Verheij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties