logo
29 April 2012

Motelrocks.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Het is weekend, en dus treffen jullie hier weer zes nieuwe favorieten van mij aan. Vinden jullie dat nog leuk, elke week nieuwe items uitgelicht van een collectie, merk of shop?

Deze keer opnieuw van een buitenlandse (Engelse) webshop, namelijk Motel Rocks. Hoe ik deze webshop heb leren kennen weet ik eerlijk gezegd niet meer, maar ik moet hun Facebook pagina een keer een ‘like’ hebben gegeven want ik zie steeds hun geweldige kleding voorbij komen via m’n Facebook startpagina. ‘Die shop moet ik een keer met jullie delen’, dacht ik.

Motel is vrouwelijk, edgy, uitgesproken en simpelweg helemaal mijn stijl. Ik zou echt alles van ze dragen en vind het heerlijk dat dit merk een statement durft te maken. Ook ben ik dol op het feit dat ze zo heerlijk kleurrijk zijn. Helaas is dit in het buitenland veel ‘normaler’ dan in Nederland. Met fashionisaparty.com is het niet voor niets mijn doel mode toegankelijker en leuker te maken in Nederland. Daar hoort voor mij absoluut mij om mensen meer te enthousiasmeren voor kleur. Niets mis met beige, bruin en zwart (draag ik zelf ook!), maar we kennen het nu wel.

Photobucket
V.l.n.r.: €72,50 / €21,25 / €25,00 / €60,00 / €15,00 / €60,00

Ik geloof niet dat ik jullie nog hoef te vertellen welke van deze zes items mijn ultimate favorite is. De regenboog broek natuurlijk! Jeetje, wat ben ik er verliefd op! Eén van de ‘vetste’ items die ik in tijden heb gezien en die ik heel graag zou willen hebben. Maar zelfs als ik een broek heel graag wil hebben, vind ik €60,00 te duur. Dat wordt dus hopen dat ik hem in de sale tegenkom.

Want helaas: de prijzen vind ik niet echt om te juichen. De eerste jurk kost €72,50, en hoewel ik hem erg mooi vind in zijn simpele ontwerp vind ik dat voor een ‘gewoon’ zomerjurkje toch echt te veel. Gelukkig zijn hun afprijzingen wel de moeite waard, en scoor je daarom het rokje (de tweede foto) voor de prijs van €21,25; dat is dan weer prima te doen.

Bovenop deze niet al te beste prijzen hanteert Motel ook nog eens £7,95 (bijna €10,-) voor verzending buiten de UK maar binnen Europa, wat ik ook niet meer zo van deze tijd vind.

Gelukkig ontdekte ik ook deze keer zag ik dat dit merk verkrijgbaar is via het welbekende Asos. Voor wie liever niet bij onbekendere webshops besteld, en wie goede ervaringen heeft bij Asos: wellicht is via Asos bestellen dus een optie voor je (bovendien is verzending er gratis!). Hier vindt je alle Motel items

Kende jij Motel Rocks al? En wat vind je van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties