because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – Cosmo 30 jaar feest

Wat draag je naar een feest ter ere van het 30-jarig bestaan van Cosmopolitan? Dat is een goede vraag, hè? Gelukkig is ‘feestelijk’ een breed en subjectief begrip.

Ik begon met het jurkje dat je in deze post ziet: deze vind ik echt feestelijk, en bovendien had ik zin deze weer eens uit de kast te trekken. Maar dan het volgende: een zwarte panty vond ik te saai, maar een gekleurde panty weer te contrasterend. Na lang wikken en wegen vond ik daarom een compromis: een contrasterende kleur panty, maar geen felle kleur. Zwart met deze beige/groen/geel (de kleur is echt níet te definiëren)-kleurige panty vind ik eigenlijk zeer geslaagd.

Wat ik minder geslaagd vind is mijn haar. Misschien dat ik gewoon wat onzekerder was doordat mijn ziek zijn gelukkig inmiddels weer achter de rug) in aantocht was, maar ik voelde me er niet prettig bij: zo t(r)uttig! Als ik de foto’s terug zie vind ik dit eigenlijk reuze meevallen, maar vind ik niet dat het jurkje me echt flatteert.

Ik ben benieuwd wat jij van deze outfit vindt! Laat je het me weten?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
Topshop via eBay vestje
C&A panty
eBay laarzen
Bershka haarband
H&M Trend ketting


Foto’s door Vera Lücker.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

48 thoughts on “Outfit – Cosmo 30 jaar feest

  1. superleuke combinatie! Dat vestje/jasje van de topshop is echt geweldig <3 Deze kleding staat je echt geweldig, je benen lijken echt enorm lang, supermooi!!!

  2. Ik vind de combinatie vestje-jurkje-hakken die je hier draagt erg leuk! Je benen lijken inderdaad heel lang! Ik zou zelf voor een wat dunnere zwarte panty zijn gegaan, want ik heb niet het lef om zo'n gekleurde panty te dragen :).

  3. Oeh dat jurkje!! Love it, zeker in combinatie met die gele panty. Iets wat ik nooit zou doen, maar ik vind het nog best 'normaal' staan, leuk!

  4. ik vind het geen leuk jurkje, maar de panties en het vestje en schoenen zijn wel leuk samen! maar ja, het jurkje is wel een groot deel vd outfit natuurlijk. en je haar is mooiiiii, zoals altijd! en totaal niet truttig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>