logo
16 April 2012

Outfit – Cosmo 30 jaar feest

Gepost in mijn outfits

Wat draag je naar een feest ter ere van het 30-jarig bestaan van Cosmopolitan? Dat is een goede vraag, hè? Gelukkig is ‘feestelijk’ een breed en subjectief begrip.

Ik begon met het jurkje dat je in deze post ziet: deze vind ik echt feestelijk, en bovendien had ik zin deze weer eens uit de kast te trekken. Maar dan het volgende: een zwarte panty vond ik te saai, maar een gekleurde panty weer te contrasterend. Na lang wikken en wegen vond ik daarom een compromis: een contrasterende kleur panty, maar geen felle kleur. Zwart met deze beige/groen/geel (de kleur is echt níet te definiëren)-kleurige panty vind ik eigenlijk zeer geslaagd.

Wat ik minder geslaagd vind is mijn haar. Misschien dat ik gewoon wat onzekerder was doordat mijn ziek zijn gelukkig inmiddels weer achter de rug) in aantocht was, maar ik voelde me er niet prettig bij: zo t(r)uttig! Als ik de foto’s terug zie vind ik dit eigenlijk reuze meevallen, maar vind ik niet dat het jurkje me echt flatteert.

Ik ben benieuwd wat jij van deze outfit vindt! Laat je het me weten?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
Topshop via eBay vestje
C&A panty
eBay laarzen
Bershka haarband
H&M Trend ketting


Foto’s door Vera Lücker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties